"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uyumaktan korkar oldum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan donzula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

donzula

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle sitede rüya yorumcusu olmadığını belirtmek isterim ancak bir yazıda üyelerden yorum alabiliceğimizi okumuştum. 21 gün önce babamı kaybettim ve o günden beri babamı rüyamda görüyorum bazen mutlu bazen kızgın bazen gülerken bunların psikolojik olabiliceğini düşünüyorum ancak sonradan herkes ortadan kayboluyor ve rüya garipleşmeye başlıyor. İlk garip gelen babamın canlanarak yataktan kalkması olmuştu. En son ise onunla birlikteyken herkes kayboldu etraf karardı ve sadece siyah cübbeli 2-3 insana rastladım sokakta 2 kişi yanıma gelip cübbelerini çıkardı ve denize doğru yürüdük. İkisi de kızdı tam onlara doğru dönerken sol elimin kesik olduğunu gördüm. Yeni kesilmiş değilde sargılanmıştı. Bilmiyorum gerçekten hepsi psikolojik olabilir ama uyumaktan korkar oldum artık yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiyle kalın.

Başınız sağolsun daha yeni sayılır kaybınız gerçekten üzüldüm Allah rahmet eylesin piskolojik olması bu olayın çok doğal bişey babanız sonuçta piskolokik olmasından başka bi anlamı yok yardım da alabilirsiniz piskoloklardan insanın dertlerini anlatmaya ihtiyacı var çok

Allah rahmet eylesin size sabir versin, vedalasmaniz gerekiyor babaninzla. Bu kadar sik görmenizin sebebi bu madden mecburen ayrilmissiniz fakat mental olarak bir vedalasma olmamis.

Ondan geldik ve ona dönecegiz, ölüm bir son degildir bir kapidan baska bir kapiya gecis gibidir, emin ellerde oldugunu düsünüp gönül rahatligi ile vedalasmanizi tavsiye ederim...

Başınız sağolsun
Kaybınız yeni oldugunda bu gibi şeyleri rüyada görmek - yaşamak - duymak çok doğal geciyor bi süre sonra yeni oldugundan böyle

Arkadaşlar öncelikle sitede rüya yorumcusu olmadığını belirtmek isterim ancak bir yazıda üyelerden yorum alabiliceğimizi okumuştum. 21 gün önce babamı kaybettim ve o günden beri babamı rüyamda görüyorum bazen mutlu bazen kızgın bazen gülerken bunların psikolojik olabiliceğini düşünüyorum ancak sonradan herkes ortadan kayboluyor ve rüya garipleşmeye başlıyor. İlk garip gelen babamın canlanarak yataktan kalkması olmuştu. En son ise onunla birlikteyken herkes kayboldu etraf karardı ve sadece siyah cübbeli 2-3 insana rastladım sokakta 2 kişi yanıma gelip cübbelerini çıkardı ve denize doğru yürüdük. İkisi de kızdı tam onlara doğru dönerken sol elimin kesik olduğunu gördüm. Yeni kesilmiş değilde sargılanmıştı. Bilmiyorum gerçekten hepsi psikolojik olabilir ama uyumaktan korkar oldum artık yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiyle kalın.
öncelikle başın sağolsun allah sabır versin anne babanın yerini kimse dolduramaz.kimsede bizleri onlar gibi sevmez.

korkacak bir durum söz konusu değil.insan bilmediğinden korkar.
bazı ruhlar ölür ölmez hemen öte alem eyada hernereye gidecekse gitmiyorlar

sebeplerden bazısı
1.ruhen kötülüğe yakınsa çok madiyatçıysa bu dünyaya aşırı bağlıysa burayı terketmez

2.sevdikleri ailesi vs ardından çok üzülen ağlayan varsa belli bir süre yanlarında kalmak istemesi

seslerini ancak rüyalar aracılığı ile duyurabildikleri için bilinçli olarak rüyalara girerler.
yani aslında yanınızdadır göremezsiniz.
kalmakta ısrar edersede öte alemde daha deneyimli bir yakını gelir ikna eder götürür.
ama bu zorla olmaz özgür irade gereği

bazılarıda öte aleme gitmişse bile bazen bir eşlik eden bir görevli veya artık gelişmiş bir varlıksa nasıl gelinip gidileceğini öğrenmişse kendi gelir rüyalara girer.

mesela keşke bir yakını okusa bu yazdığımı ölen berkin elvanda beden terki yaptıktan belli bir süre
evinde ailesinin yanındaydı annesinden ayrılmadı .

öncelikle başın sağolsun allah sabır versin anne babanın yerini kimse dolduramaz.kimsede bizleri onlar gibi sevmez.

sebeplerden bazısı
1.ruhen kötülüğe yakınsa çok madiyatçıysa bu dünyaya aşırı bağlıysa burayı terketmez

2.sevdikleri ailesi vs ardından çok üzülen ağlayan varsa belli bir süre yanlarında kalmak istemesi

seslerini ancak rüyalar aracılığı ile duyurabildikleri için bilinçli olarak rüyalara girerler.
kalmakta ısrar edersede öte alemde daha deneyimli bir yakını gelir ikna eder götürür.

bazılarıda öte aleme gitmişse bile bazen bir eşlik eden bir görevli veya artık gelişmiş bir varlıksa nasıl gelinip gidileceğini öğrenmişse kendi gelir rüyalara girer.

mesela keşke bir yakını okusa bu yazdığımı ölen berkin elvanda beden terki yaptıktan belli bir süre
yazdığınız bu şeyleri nerden çıkartıyonuz rahat rahat gezebiliyolar bu alemde çok kalmak istiyolar o yüzden bi kaynak sunarmısınız çok merak ettim

kendi deneyimlerim başkalrının deneyimlerini araştırmam
lücid ortamında ölmüş ruhlarla karşılaşmam.
duru görüyle beden terki yapanların nerede olduklarını görmem vs.
sprütürl zemininiz oturmuşsa yaşadığınız psişik paranormal olaylar sayesinde yaşadıklarınız hakkında yorum zamanı da gelir.

İlginç gerçekten.. Ben bir şey sormak istiyorum.. Ölünün rüyaya girip konuşması yasak değil midir ? Yani rüyaya girmesi değil de konuşması yasak değil midir ? Dedem den duymuştum bunu ama bu ne kadar doğru!

kendi deneyimlerim başkalrının deneyimlerini araştırmam
lücid ortamında ölmüş ruhlarla karşılaşmam.
duru görüyle beden terki yapanların nerede olduklarını görmem vs.
sprütürl zemininiz oturmuşsa yaşadığınız psişik paranormal olaylar sayesinde yaşadıklarınız hakkında yorum zamanı da gelir.
1katılmıyorum kendi deneyiminiz fln olcak bieşy yok ruhlarla sonuçta yanlış
2 lucid sizin rüyanıza hakim olmanız istediğiniz şekilde yön vermeniz gerçek olmayan bieşy yanlış
ölüleri görebilceğini sanmıyorum bunda bende araştırma yaptım yaşıyan insanların yeri görülebilir çok ilerlemiş kişilerde ama ölülerin asla bilmezler göremezler yanlışü
3 sizin bu yorumlara bakılırsa oturmamış yanlış.
malesef yanlış bilgilendirme yapmışsınız bütün ruhlar serbest deildir bu dünyada klamak isteme gibi bişeyleri yoktur kalma şansları nese uzatmıcam hepsi yanlış

sebeplerden bazısı

Öncelikle temelden yanlışsınız. Ölmüş ruh diye bir kavram yoktur. Ruh ölmez, sadece fizik bedeni ölür. Ve ruh özgürlüğe kavuşur. Ve asla böyle bir bekleme evresi yoktur. Fizik beden öldükten sonra ruh tıpkı bir hortum gibi gökyüzüne çekilir.

Çok maddiyatçı olması, kötü olması, ailesinin üzülmesi bir ruhun kalması için bir etken değildir. Zaten bu kalma olayı gibi birşey kişinin tercihi de değildir. Fiziki bedeni ölen bir ruh artık bu dünyadaki görevini tamamlamış demektir ve burada kalmasının tek amacı da görevi olduğu için bu dünyada kalamazlar. Ayrıca bilinçli olarak ruhların rüyaya girdiklerini nasıl söylersiniz. Birincisi ölmüş bir bedenin bilinci nasıl aktif olabilir. Sadece yaşana bir insanın bilinci yerinde olur. Ruha sadece bilinçaltı bazı veriler kalır. O da bazıları hepsi bile değil. Ve rüya beynin bir elektriklenmesi olayıdır. Bu olay bir ruh ile bağdaştırılamaz. Bu güne kadar birçok çalışma yaptık ve binlerin üzerinde hipnoz çalışması yaptık. Bu dünyada kalan hiçbir ruh ile ilgili bir veriye rastlamadık. Ayrıca literatürde de böyle bir kavram bulunmaz. Sadece bazı batı literatürlerinde birkaç kaynakta bu bilgilere değinilir. O da kesinliği olmayan ve net olmayan yorumlara dayanan ifadelerdir. Yani temelden yanlışsınız. Hele ki ruhların bir görevli ile dünyaya geldiğinden bahsetmişsiniz. Ve de astral seyahat çalışmalarınızda sizin tabirinizle ölmüş ruhlarla karşılaştığınızı belirtmişsiniz. Buna hiç yorum bile yapmayacağım. Çünkü astral alemler hakkında bilginiz olmadığı aşikar. Boyutsal farklılıklar nedeniyle ve boyut yapıları nedeniyle astral alemde ölen kişilerin ruhlarının olmayacağını daha temelden öğrenmiş olmalıydınız.

Hele ki bu olaya bir siyasi boyut kazandırma çabanızı hiç anlamadım. Allah rahmet eylesin kardeşimize. Sakın böyle kesin ifadeler kullanmayın. Başınıza iş açar bu durum. Literatürdeki bilgiler dışında verilen bilgilerin hepsi yorumdur.Bunun kanıtı sadece sizin çalışmalarınız ise eğer çalışmalarınızı ya tekrardan gözden geçirin. Ya da tamamen farklı bir yol izleyin. Çünkü yanlış bir yoldan yanlış ifadelerle gidiyorsunuz.

Sevgi ve Işıkla...

Sayın yule astral alemde ölen kişilerin ruhlarının olmayacağı konusunu biraz açarmısınız bunu merak ettim cidden

Astral alem yıldız alemidir. Gezegensel alem de denir. Ruhlar ise artık diğer aleme yani ilahi aleme geçiş yaparlar. Artık bizim bildiğimiz evrene ait ve yaratılana ait bilgiler yoktur orada. Bütün kadim dinler ve kadim topluluklar ruhun bir "giz" olduğunu kabul eder. Ora ile ilgili yani ilahi alemle ilgili bir açıklama yoktur. Astral seyahat astral bedeninizle yani enerji bedeninizle yapılan bir yolculuktur. Ruh ile yapılan bir deneyim ya da yolculuk değildir. Astral alemde de enerji bedenlerini görürsünüz. Ruhları değil.

Bildiğim kadarı ile böyle bir yasak yok. Rüyanız da gördüğünüz ölmüş kişi eğer konuşmazsa kendi gelirmiş. Konuşuyorsa bilinçaltı bir rüyadır. Ayrıca benim anneannem çok çok önemli olaylarda beni uyarmak için nadiren girer rüyama. Bu yüzden yasak demelerine ben inanmıyorum.

şimdi sevgili arkadaşlar karşı çıkmış olduğunuz şeylerin hepsine cevap var.lakin şu an yerim dar.yazamıyorum .
birde şu var fikir yürütmekteokumakta araştırmakta iyidir belli bir çizgiden çıkarsanız.fakat sprütüel bilgilerin
güvenilirliği deneyimlerdir.kitaplarda herşey yazmaz.deneyimlerimin daha ne olduğunu yazmadan bilgi düzeyimi nasıl anladınız.

sizlerin kendinizi aşamdığınız belli
berkin elvanı yamam neden sizi rahatsı etti siyasi olark yazdığımıda nereden çıkardınız
kaldıki o bir çocuk
biraz yazdıklarıma karşı çıkanlarda kıskançlık ve kötü niyet hissettim

kovulmadan:)ki gidişat onu gösteriyor birkaç deneyim yazayım diğer bilgi açısında arayışta olan insanlar yardumcı olmak için.
amcam ve yengem
ilk ölen amcamdı biraz aksi bir adamdı dünyadayken
sürekli rüyalarıma girerdi ışıl ışıl ve çok mutluydu özlediğimiçin sarılır ağlardım.
her gördükten sonra yengeme gider anlatırdım yenge amcamı gördümçokiyiydiçok mutluydu aralarında mesajcı olmuştum.
sonra yengemde öldü.
bu sefre ikisi girdi rüyama bak yenge belki bana inanmıyordun amcamı gördüğümü söylediğimde şimdi senlede görüşüyoruz.
en son yine ikisini gördüğümde bir sıkıntı vardı ortada yengem ait olduğu yere gitmek istemiyordu bir türlü
(bu arada sonradan kuzenimin anlattığına göre annesinin ölümünden dolayı çok üzüntülü olduğu sıralarda annesi kendisine seslenmiş)
yenge neden gitmiyorsun dedim git bence artık .gel amcamın elini tut o seni götürsün ikisinin elini tutup birleştirdim.
eleleydiler karşıda biraz uzakta bir duvar vardı(ki bu duvarı öncedende bazı durugörü olarak gömeye çalıştığımda birkaç beden terki yapan insanın duvarın yanında bekleyip duvarı aşamaddığını üzüntülerinden dolayı gidemediklerini görmüştüm bu rüya sayesinde duvarıda öğrenmiş oldum.birde ünlü bir türk gazetecide ölüm denyimi esnasında duvar gibi bir şey gördüğünden bahsediyordu)

o duvara doğru uzaklaştılar duvarın ardına geçtiler gittiler.
yengemi gitmesi için ikna ettim amcamda eşlikçisiydi hiçbir zorlamad yoktu.
sadece sevgiyle ikna olduğu için özgür iradesiyle gitti.

evet eğer atılmazsam daha çok şey yazmak istiyorum

şu yasak bu yask dersek çok şey yanıbaşımızdan geçse bile duruyor bile olsa sadece bakanlardan oluruz görenlrden değil.

intihar eden akrabam

bir gün ismine ahmet diyelim ahmet abinin ikendini asarak intihar ettiğini duyduk
ilk günler herkesin rüyalarına girerek mesjalar vermeye çalıştı
bri keresinde yiğeninin rüyasında mezarında oturmuş vaziyette ben ölmedim yaşıyorum kızıma söyle der.
(öldüğünü kabul etmiyor daha doğrusu inanmıyor çünkü o herkesi görüyor )
ama nedense herkes ölü görünce ölünün kendisini alıp götüreceğinden korkuyordu :)
bir gün rüyamda karşılaştım rüyada olduğumu anlayınca ahmet abi neredisn durumun nedir diye sordum bana
bir sanayi sitesi ismini verdi isatnbula ilk gün hatırlıyordum sonra zaman geçince sanayi sitesinin ismini unuttum
falanca sanyi bölgesindeyim dedi o bölgede dolaşıyormuş.

gel zaman git zaman ailede bir çocuk dünyaya geldi engelli olarak boyundan aşağısı tutmuyordu dahası
az hareket vardı.
bebeğin öyle doğmasının sebebi anne karnında kordonun boynuna dolanması beyne oksijen gitmediği için
vücudunda hasar olşması.
ve bana göre bu bebek ahmet abinin ruhunu taşıyor.
çünkü ölüm şeklinden dolayı doğüş şeklide aynı.

amy whinehouse
ölmeden bir hafta önce nedensiz aklımdaydı ama içimde bir acı vardı ona dair.
öldükten sonra görmek istedim nerede olduğunu mutlumudr mutsuzmudur.
biraz sonra bir görüntü belirdi .bir deniz kenarındaydı amy whine house çok mutluydu aradığı huzuru bulmuştu
ve çakıl taşları topluyordu.çok sevindim
ya dedim görüğüm ya doğru değilse
evrenden cevabı geldi
hiç tanımadığım biride amy whinehouse rüyada görmüş
göl kenarındaymış ve çok mutluymuş elinde bir nazar boncuğu varmış.
gören kişi bunla napıyorsun amy deyince bununla uzaylılarla iletişim kuruyorum demiş.

gelişmiş bir zihin kbaul edilemeyeni kabul eden zihindir önyargılarla hiç bir yere varılamaz.

Berkin elvan olayı direk siyaseti çevirmektedir çünkü o konunun yeri burası değildir. Site kurallarında açıkça belirtildiği gibi siyasi öğe içeren tabirlerde yasaktır. Ayrıca sormakta olduğum konudan sapmaya neden olmuştur ben cevabımı aldım yetkililer konu tamamen dağılmadan kilitlerse sevinirim. Sevgiyle kalın :)

şimdi sevgili arkadaşlar karşı çıkmış olduğunuz şeylerin hepsine cevap var.lakin şu an yerim dar.yazamıyorum .
birde şu var fikir yürütmekteokumakta araştırmakta iyidir belli bir çizgiden çıkarsanız.fakat sprütüel bilgilerin
güvenilirliği deneyimlerdir.kitaplarda herşey yazmaz.deneyimlerimin daha ne olduğunu yazmadan bilgi düzeyimi nasıl anladınız.

sizlerin kendinizi aşamdığınız belli
berkin elvanı yamam neden sizi rahatsı etti siyasi olark yazdığımıda nereden çıkardınız
kaldıki o bir çocuk
biraz yazdıklarıma karşı çıkanlarda kıskançlık ve kötü niyet hissettim

Elimden geldiği ve dilim döndüğü kadar sizi aydınlatmaya çalıştım. Açıklama var diyorsunuz ama yerim dar diyorsunuz. Ama bayağı uzun olacak şekilde şahsi deneyim dediğiniz şeyleri paylaşıyorsunuz. İstediğiniz şeye inanabilirsiniz. Fakat evrenin işleyiş sistemine aykırı bir açıklama yapıyorsunuz. Bunlar benim şahsi deneyimlerimdir diyerek bu kadar ciddi bir konu tartışılamaz ve bunlar kesin birer bilgiymiş gibi anlatılamaz. Bu konularla ilgili olarak yapılmış deneyler, gözlemler, kişisel çalışmalar var. Parapsikoloji diye bu konularda araştırma yapılmadığını mı sanıyorsunuz. Doktorlar, profesörler ve birçok akademisyen de ölüm ve ötesi ile ilgili birçok araştırma ve çalışma yapmışlardır. Yapılan araştırmalarda dünyada kalmış bir ruhtan bahsedilmemektedir. Ruh hemen çekilmektedir.

Siz okumadınız diye bu konularda kitaplarda birşey yazmaz diyemezsiniz. Lüteratür sadece kitaplardan oluşmaz. Aynı zamanda makalelerde vardır ve birçok makalelerde bu konulardan bahsetmektedir. Siz görmediniz diye yok sayamazsınız. Bu etkenleri göz önüne alarak bilgi düzeyinizin yeterli olmadığını belirttim size.

Ben fikirlerinize ve düşüncelerinize dair yorum yapıyorken siz şahsıma dair yorum yapıyorsunuz. "kendinizi aşamama, kıskanç, kötü niyetli" gibi ifadeler çok çirkin. Ruhsal anlamda ilerlemenizi dilerim. Umarım bu çirkinliklerden biran önce kurtulursunuz.

Konuyu açan üye cevap aldığını ifade ettiği için konu kapatılmıştır.

Sevgi ve Işıkla...

sebeplerden bazısı

Sayın üyemiz,
Bu platformda üyelere yanlış bilgilerinizi doğru imiş gibi empoze etmenize müsamaha gösteremeyiz. Sizin deneyimledikleriniz, algılamanız farklı olabilir, yanlış yorumlamış veya hiç algılayamamış da olabilirsiniz. Bu sizi ilgilendirir, nasıl biliyorsanız ona inanın ancak yanlış bildiğiniz bu kavramları doğru bilgi imiş gibi üyelere açıklama yapar şekilde anlatırsanız buna dur demek görevimizdir. Sonuçta hiç bilgisi olmayan amatör ve meraklı kişiler buraya bilgi almak amacı ile giriyorlar, sitemizin kişilerin yanlış öğrenmelerine vesile olmasını istemeyiz. Bilgili olan üyelerimiz bu yazdıklarınıza yorum yapmaya bile tenezzül etmezler zaten.
Yazdıklarınızı irdelersek:

bazı ruhlar ölür ölmez hemen öte alem eyada hernereye gidecekse gitmiyorlar : ruhlar ölmez öncelikle, beden ölür. Bedenden ayrılan enerji, sizin ruh diye adlandırdığınız şey ise gideceği yere anında gider ancak insanlar ilk sıralarda öldüğünün idrakine varamamış oldukları için belli bir süre kabirde kendisine ne olduğunu ve bu hayatta yapması gereken neleri yaptığını neleri ise yapamadığını bir anlar.
sebeplerden bazısı
1.ruhen kötülüğe yakınsa çok madiyatçıysa bu dünyaya aşırı bağlıysa burayı terketmez Tamamen hayal ürünü bir düşünce
2.sevdikleri ailesi vs ardından çok üzülen ağlayan varsa belli bir süre yanlarında kalmak istemesi Elinde böyle bir fırsatı yoktur ki
seslerini ancak rüyalar aracılığı ile duyurabildikleri için bilinçli olarak rüyalara girerler. Onlar girmiyor, yakınlarının bilinçaltı ile ilgili bir durum
yani aslında yanınızdadır göremezsiniz. Casper ve arkadaşları çizgifilm kahramanıdır sadece
kalmakta ısrar edersede öte alemde daha deneyimli bir yakını gelir ikna eder götürür. Lütfen senaryo yazmayınız
bazılarıda öte aleme gitmişse bile bazen bir eşlik eden bir görevli veya artık gelişmiş bir varlıksa nasıl gelinip gidileceğini öğrenmişse kendi gelir rüyalara girer. Tutup da birisi gerçekten iletişim kurup da işlerin böyle olduğunu bildirdiğinizi sanırsa bir kısım bilgili ve tecrübeli üyeler de saf üyelerin bu ağlanacak haline güler
evinde ailesinin yanındaydı annesinden ayrılmadı Bu kadar kesin ifadeye göre gidip görüştünüz kendisiyle?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri