"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uykuda gelen titremeler ve duyulan sesler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manas969

Banlı Kullanıcı
Merhaba, buraya yeni üye oldum, sorunum şu: Ben her gece yatarken bir titreme oluyor, uçacakmışım gibi, ama istemsiz böyle bir şey düşünüyorum. Mesela sonra bir titreme, kulaktan değişik sesler, bağıramıyorum, sesimi kimseye duyuramıyorum, 2 dakika sora bitiyor. Olay son bir kaç aydır hep böyle oluyor, artık uyumaktan korkuyorum. Nedir bu acaba? Lütfen yardım edin.

Pek açıklayıcı olmamış sanki.Titremeler yatağın verdiği soğukluktan olabilir. Sesler gece yatınca kaynaklanan sessizlikten elektrik akımını bile duyabildiğimiz için olabilir. Yani her yönden ele alabiliriz bu konuyu. Sevgiyle kalın.

Hayır kardeş ya, ev gayet sıcak öyle bir titreme değil. Böyle yükselme gibi bir titreme ve bağıramıyorum, sesimi çıkaramıyorum o olurken.

evet burada sadece beyler yok siz onlara hitap etmişsiniz ama ben de yardım edeyim dedim. bilinçsiz astral seyahat yapıp bunun sonucunda panik yaşamış olabilirsiniz.yatmadan önce meditasyon yapın.bir de astral seyahat hakkında bilgi sahibi olun. uçacakmış gibi hissi genelde bunda oluyor. panik yapmayın ,alışırsınız...

​Kardeşim hiç iyi uyuyamıyorum, bunun yüzünden seyahat falan istemiyorum. Nasıl durdurabilirim bunu ?

Bey değilim ama cevap yazıyorum. :D
Aşırı çay, kahve tüketimi ve odada açık cep telefonu ile uyumak bu ve benzeri sorunlar yaşanmasına sebep olur.

Öncelikle yalnız mı yatıyorsunuz sevgili kardeşim bulunduğunuz odada sizden başka kimse yokmu.? Eğer yalnızsanız bulunduğunuz odada etrafı fazla dinliyorsunuz demektir, yalnız bir odada beyin dikkati kulağına verir ses arar devamlı veya görmeye çalıştığı bir görüntü buir görüntü bulamayıncada bütün dikkat kulağa verilir ses arar en ufak bir ses bile değerlendirilir, bu ses tanımlanamayan bir ses ise korku olarak algılanır ve istem dışı olarak dürtülerle vücut savunma haline geçer titremede beynin ne yapacağını nasıl bir savunma haline geçeceğini bilmediğinden dolayı olabilir psikolojik olarak..

Beyler merhaba buraya yeni üye oldum sorunum şu ben her gece yatarken bi titreme oluyor uçacakmışım gibi ama istemsiz böyle bişey düşünüyorum mesela sora bi titreme kulaktan değişik sesler bağıramıyorum sesimi duyuramıyorum kimseye 2 dakika sora bitiyor olay son bikaç aydır hep böyle oluyor artık uyumaktan korkuyorum nedir bu beyler lütfen yardım edin

Anlattığınıza benzer şey bir akrabamda oluyordu sonra sorununu halletti belki seninde bu şekilde yaptığın birşey vardır.Akrabam usturuplu usturupsuz her durumda Ayetel Kürsi okurdu, okumayı kestikten sonra bu tip problemleri çözüldü ve birdaha olmadı diye biliyorum.Dediğim gibi illa sebebi bu olacak değil belki başka şeyler vardır bir psikolog ile görüşsen belki yardımı olur.

Uyku felci bu diğer adıyla karabasan. Ama karabasan diye bir "öcü" yoktur. O yaşadığın olaya verilen isimdir. Bazılarına böyle çok olur bana sadece 1 kere oldu. İşte Başlıca nedenleri:
* Sırt üstü yatmak
* Düzensiz uyuma saatleri; şekerlemeler, çok veya az uyumak
* Fazla stres ani çevre/yaşam tarzı değişiklikleri
* Olaydan hemen önce görülen berrak rüya. Ayrıca berrak rüya durumuna girebilmek için kullanılan bilinçli indüksiyon yaygın bir yöntemdir. WILD[1] olarak da bilinir.
* Yapay uyku yardımcıları ve antihistaminler.

Bana olduğundan beri yani 2-3 yıldır hiç sırt üstü yatmıyorum. Tam bir delilik. :D

Gmpp de upload sitesi dışında link vermek yasaktır.

Siz astral seyahat denemelerine başlayın derim belkide bilimsel veya psikolojiktir bilmiyorum ama parapsikolojikse astral seyahat dene neden? Çünkü bunu iyi öğrenirsen kontrol altınada alabilirsin.Bir hayvan düşün eğitmesini bilmessen sürekli rahatsızlık verir ancak eğitir onu geliştirirsen otur dedin oturur kalk dedin kalkar .Demek istediğim öğrenki kontrol altına alabilesin.Bu benim görüşüm en iyisini modlar bilir bence.Bu arada biz senin kardeşin değiliz:D Şaka amaçlı söyledim çünkü gerçekten neşelenmeye ihtiyacım var bugün ağlıcak kadar mutsuzum neyse konuyu taşırmayalım
Sevgi ve işikla

Konunun ilk mesajı çok eski olduğundan ve yeteri kadar cevap verildiğinden kapatılmıştır. 'Beyler' başlığı değiştirilmiştir. Lütfen beyler, kardeşim gibi hitap sözcükleri yerine daha resmi hitaplar kullanınız.
İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri