"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uyku bağlama hakkında istek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceset
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceset

Kayıtlı Üye
İyi günler, ben bi kişinin uykusunu bağlamak istiorum yalnız kişinin anne adını bilmiorum. malesef bu tip konular hakkındada derin bi bilgiye sahip değilim, ama ne okunması gerekiyosa. kaç kez okunması gerekiyosa okurum orası problem değil..

sorum şudur ki, kişinin ana adını bilmeden bu işlemi yapabilirmiyim
yapabilirsem nasıl?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Uyku baglamada nasıl olur bilmiyorum ama sevgi için baglamada yada aşık etmek için kullanılan büyülerde ana adını bilmiyorsan havvadan dogma denildigini biliyorum ama yinede kesin birinden cevap bekle..

Anne isminede gerek yok aslında ama rahat olacaksanız scorpion'un dediği gibi havva kızı yada oğlu ne ise diyebilirsiniz

tamam havva kızı derim yalnız.. bunun için bi formül tılsım vefk yada okumak gibi bişey herhangi bişey yani... 313 kere okunan bi dua buldum ama onunda kaynağı çok kesin olmadığı için onu yapmadım elinizde daha önce sonuç vermiş bişey varsa verirseniz çok sevinirim

Daha önce hiç böyle bişi yapmadım uyku baglama derken yani beni düşünsün beni aklından çıkarmasın anlamındamı yoksa da başka bir anlamdamı sanırım forumda gezerken bir ara gözüme çarptı büyüler bölümüne baktınmı.

Var bu uygulama.. Açıklamaları da içinde yazıyor. Araştırın yahu, zaten mevcut boş yere neden konu açıyorsunuz? İçinde bulamadığınız cevapları yine o konuda sorun, her soru için başlık mı açılır?

Bende son günlerdeki mesajlari takip ettigiminden bir ekleme yapmadan gecemeyecegim, Ayni anda bir cok uygulama yapmak daha hizli sonuc almamizi saglamaz. ayni is icin bir cok büyü yada havasi ayni anda yapmak pozitif sonuc getirmeyebilir.
Dari ambarindaki Tavuk misali yapipda hic sonuc alamakda var!

turkmagic; geçtim odkarayı ben vazgeçtim sevdiğime bi rahatsızlık vermeleri korkusundan ötürü

Ceset arkadasim, kendinide düsün yani sonucta o Aski ikiniz yasayacaksiniz. Siteyi iyice incele cok acele etmeden, yapacagin uygulamaya hakim oldugundan cok istekli sekilde yap. Cok istedinmi etkiside o sekilde olur.

Sayın ceset,
Ne bu acele ? Ne bu telaş ?
Yahu dün odkara diyorsunuz, bugün uyku bağlayayım diyorsunuz.
Büyü kolay bir şey sandınız heralde. Sitemizde kaç yerde yazıyor iş büyüde değil büyücüde diye. Kendinizi geliştirin, eğitin. Sonrasında amacınıza ulaşmak için zaten hangi formül olursa olsun işe yarar. Ama bu telaş ve acelecilik ile bir sonuç almayı beklemeyin.

semanurum umarım tutar diyorum sizin adınıza, üstte Sayın:Mortho belirtmiş zaten acele etmeye gerek yok, araştırın derim araştırmadan yapmayın siz sonucunun ne olacağını bilmediğiniz bi işe girermisiniz, sonuç kötü olabilir araştırıp yapın çok okudum böyle şey aşık etme büyüsü uyku bağlama felan, araştırın sitedede var başka yerlerden 'de bulabilirsiniz sevgi ve ışıkla kalın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri