"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uygulama yapacak birini ariyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan timakron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

timakron

Kayıtlı Üye
Arkadaslar nisanlim Ile ayrildik 've bircok uygulama yaptigini soyleyen Ile calistim ama hepsi para 've umut kaybi. Bana bu konuda yardim edebilecek arkadasa is bitiminde hakkindan fazlasini verecegim.

Kız nişanlanacak kadar sizle ilgilendiyse geri dönebilecek kadarda sizle ilgilenebilir. Dostum bence boş işlerle uğraşmayı bırakıp karşı tarafın gönlünü kırdıysan tamir etmeye ya da onu tekrar geri kazanmaya çalış yoksa daha çok kullanılırsın

Birilerini tavsiye etmek yasaktır tavsiye edenin mesajları silinip siteden uzaklaştırılır " Gel ben sana yardım ederim " diyenlerde aynı şekilde ceza alır.

Ortalarda sahtekarlar çok var dikkatli olmanız lazım.

Sn.omerius a katılıyorum. Yüz yüze konuşmak daha faydalı olabilir. Zamanını harcama bana kalırsa, ayrılma nedenleri üzerine düşün ve hatan varsa gönlünü almaya çalış derim.

Site kurallarımıza göre sizin yaptığınız gibi yardım istemek, istekte bulunana özelden veya genelden bilgi paylaşımında bulunmak yasaktır. Zaten konuyla ilgili gerekli uyarıyı Tai Chi Chuan da ayrıca yapmıştır.

3.kez aynı durum söz konusu olduğunda, ilgili kişiler uyarı yapılmadan siteden uzaklaştırılacaklar.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri