"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üyeler kendi aralarında tartışmasın Lütfen

Sevgili arkadaşlar, sitemizde lütfen kendi aranızda tartışmayınız. Üyeye değil konuya yorum yapınız, Konuya yorum yapıldığında üzerinize alınıp üyeler ile tartışmayınız. Tartışma çıkarsa konuyu uzatmayınız. site kurallarına uymayan bir davranış gördüyseniz bize bildirim yapınız. Biz gerisini hallederiz. Çünkü tartışmaları siliyoruz. Lütfen Ne kendinizi yorun ne bizi yorun. Çok canınızı sıkan bir üye olursa özel mesaj ile kendi aranızda tartışın. (küfür ve hakaret olmadan )

Saygı sınırlarının dışına çıkmadıktan sonra tartışmadan kaçınmamak lazım.Zira Namık Kemal in dediği gibi " Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar".
Kişi de tartışabilecek olgunlukta olmalı.Karşı tarafında fikri doğru çıkarsa, ne güzel yeni birşey daha öğrendim diye sevinebilmeli.

Tartisma bazinda degilde üstündekinin yanlis bilgi vermesine karsin düzeltme yapmakda tartisma yerine gecer mi?
Gecerse o zaman konu acanin sorusuna " benim düsünceme göre ....." diye cevab vermemiz daha mi uygun olur???

Bazı konularda yanlış ve doğru çok göreceli, Bence bu göreceli olan kısımlarda benim bildiğime göre ya da şu yazar, şu düşünürde bu konuda böyle bir yorum yapmış şeklinde yapmak daha doğru olacaktır. En sorunlu tartışmalarda zaten bu nedenle çıkıyor. Hepimizin daha keyifli ve sağlıklı iletişim kurmamız için yapmamız gereken aslında çok basit.

Bence Yanlış Anlaşılma Olabiliyor Bazı Arkadaşlar Biliçsiz Yazıyor

Karşıt Cevap Yazıldığında Kötü Niyetli Yazılmış Gibi Görüyorlar Fakat Kimse İsteyerek Bir İnsanın Kalbini Kırmaz

Geri