"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ürkütücü olay

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan valoizm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

valoizm

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar ben iki gün önce rüyamda bir günah işlediğimi,ailemin beni bir hocaya götürdüğünü görmüştüm. cebimde misketler vardı. hoca bana dua okuyordu. misketler birden hocanın dua okuduğu yerlere dökülmeye başladı. yanında duran kadın bana onları hemen toplamamı söyledi. yoksa cinler bana zarar verirmiş. tam toplayacaken hepsini sol sol avcuma aldım. bir acı hissederek uyandım. ve iki gündür sol avcum çok acıyor sizce bu nedenn bana yardım edin. kimseye söylemedim,korkudan dudağımda uçuk bile çıktı.

bu arada arkadaşlar eklemeyi unuttum. ben rüyamda işlediğim o günahı gerçekte de 1 yıl öncesine kadar işlemiştim.

özelden ne günah işlediğinizi ve nasıl bir rüya gördüğünüzü detaylarıyla anlatınız. belki bir yardımım dokunur.

Madem özelden yardim istiyorsunuz,peki neden burada paylasiyorsunuz??bende ne güzel heyecanli heyecanli okuyordum.aaaaaaa....:offtopic:

Şu anda sitemizde rüya yorumu yapılmamaktadır. Ayrıca üyelerin birbirlerine rüya yorumu yapmaları ve yaptırmaları yasaktır. Bilginize...

ben rüya yorumu istemedim ki sadece bu gördüğüm olayın herhangi bir varlıklarla bir alakası olup olmayacağını sordum.

Geri