"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

unuttumak için dua

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Noira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Noira

Kayıtlı Üye
merhaba ben nereye yazmam gerektiğini bilemedim. ben geçmişi unutturmak istiyorum. geçmişimde hata yaptım ve geçmişimi beraber olduğum kişiye unutturmak istiyorum. bunun için bi uygulama dua vs varsa lütfen sonuca yönelik yardımcı olun lütfen.

Forumu tarayın eğer bakmadan sorduysanız..Beraber olduğunuz kişi, sizinle beraber olduğuna göre zaten hatanızı kabul etmiş demektir, aksi olsa yanınında olmazdı diye düşünüyorum.Ayrıca bunlar zor uygulamalar.Yani düşünsenize bir dua ya da farklı bi yöntem olucak ama uygulayan kişi siz ya da ben gibi amatörce ve başarılı olucak.Dilek duaları ya da ne biliyim rızık,kısmet açma gibi dualar tamamdır ama bi kişiye unutturmaktan bahsediyoruz.Başka bi iradeye müdahale olduğu gibi bi yandanda hatırlamamasını sağlamak.Allah isterse herşey mümkün tabi ama bilemiyorum bana böyle şeyler hep uzak ihtimal gibi görünür.Yinede umarım bi yolunu bulursunuz.

Böyle bir dua olduğunu sanmıyorum. Olsa olsa büyü olur ama bilenlere danışmak lazım tabii. Benim tavsiyem geçmişe çizgi çek, önüne bak. Hepimiz geçmişimizde yanlışlar yaparız. İyi forumlar.

Dediğiniz gibi bir duanın oluğunu sanmıyorum zaten direkt olarak diğer kişiye mudahale oluyor yapmak istediğiniz şey bunun da tek çıkar yolu büyü gibi görünüyor. Ama yapmanızı şiddetle tavsiye etmem. İyi günler..

o kişiden helallik almaya çalışın bence... hatanızı telafi edebilir misiniz bilemiyorum her şeyin telafisi yok malesef ancak helallik verebiliyorsa bir şekilde içini soğutabiliyorsanız bunu deneyin.. unutturdum oldu bitti mi olacak yani... benim de kızgınlıklarım oldu herkes gibi o kişinin arkamdan manipülasyon denemesindense gelip telafi etmeye çalışmasını dilerdim.. unuttursa ahirette affeder miyim bilmiyorum çünkü.. ancak içten yapılmış bir özür telafi etmek için harcanan çaba belki tam olarak affettirmese de su serper insanın içine... yaşanan yaşanmıştır sonuçta unutturmak değildir çözüm...

Geri