"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Umut Her Şeyin Başlangıcıdır

OneRepublic

Kayıtlı Üye
umut.jpg

Bazen yasam beklenileni sunmaz hersey yolunda giderken tam tersine bir akışa gecer

Umut herşeyın başlangıcı olsada yuregin yolu hangi yöne çizecğini kimse bilemez eger

Gucunuzu kaybettıysenız yeniden başlamak adına düştüğünüz yerden kalkmalısınız .

Yapamıyorum yapamayacağım artik pes ettim deyip kendinize yenilmeyi seçiyorsaniz daha yolun başında kaybettiniz demektir .

İnsan denilen yaratık zaman içinde yaşadıklarından yola çıkarak kendini geliştirip yeniden eğitmeyi her sonun başlangıcında hayatın yeniden basladığını kendine empoze ederek adım atabilirse hayata yenilmemiş olur.

Attığım her adıma yenı bır isim koymayı hayata yenilmemeyi gücümün ne kadar oldugunu farkına vararak adım attığımda her zaman başarıya ulaşabilen nadir insanlardan olduğumu düsünürken etrafıma detaylı bir bakıs attığımda yüreğinden ısteyen kişinin, ınsanın yapamayacağı bır sey olmadıgını gordum.

Hayatımızdan hayır , yok , olmaz , asla , imkansız gibi kelimeleri kaldırıp manasız anlamlar üretmek yerine anlamlarını hiç bilmiyormuş gibi yapmak size yeni başlangıçlar yeni güçler katacaktır unutmayın.

Yolunuza yön verırken kararlı olun isteklerinizden vazgeçmeyip hedeflerinize yol almak için savaşın savasın başarının doruğundakı manzarayı kendi gözlerinizle seyredin.

Eger sizin için hayatın anlamı yoksa bırakın savaşmadan hedeflemeden yaşayın cünkü zaten kader sizi istedigi yönde sürükleyecektir

Özlem ŞİMŞEKLER

''Gücünüzü kaybettıysenız yeniden başlamak adına düştüğünüz yerden kalkmalısınız .''
Bu paragrafı tırnak içine almadan edemedim..!
Emeğine sağlık, sevgili OneRepublic.

Acılı bir hayatla hayatsızlık arasında bir seçim yapmamı söyleseler, hiç duraksamadan acılı hayatı seçerim. İnsanlar hayatın ne kadar kötü olduğunu söylerse söylesinler, ben umudumu asla kaybetmedim. Henüz nasıl umut kaybedileceğini öğrenmedim. William Faulkner

Geri