ümmü sübyan musallatı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doubt11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doubt11

Kayıtlı Üye
annem ablama dogum yaptiktan sonra uzun bir sure cocugu olmamis. karsi komsumuz cok dindar bir insandi, vesile olmus. isinin ehli bir hocayla gorusulmus, bir seyler yapilmis. detaylara cok hakim degilim.

annem birkac kez dusuk yapmis. bir kez de dogum yapmis ancak bebek 20 gun sonra ölmüş. bu hocayla gorusmelerinden kisa bir sure sonra annem bana hamile kalmis.

benim su an musallat durumum var. sadece bir fikir aslinda… bendeki musallatin annemde olan ümmü sübyanla bir ilgisi olabilir mi? bir intikam durumu gibi mesela?

Olabiliyor anneden çocuklara geçme durumu olan vakalar var. Düzgün ve usulüne göre yapılmış bir muska işe yarıyor. Cin eğer bedende ve insanı sahiplenmişse uzun süre muska taşıyarak yanıp ölüyor ancak, uzaktan hocaların müdahaleleri pek işe yaramıyor eğer aşık ise bir de. Diğer vakaları bilmiyorum ama en azından bendeki musallata uzaktan müdahale edemedi kimse.

yorumunuz icin cok tesekkur ederim. ben surekli rukye dinliyorum ve kur’an okuyorum. isinin ehli birini bulup gitmeli miyim bilmiyorum. nasil sifa buldunuz?

yorumunuz icin cok tesekkur ederim. ben surekli rukye dinliyorum ve kur’an okuyorum. isinin ehli birini bulup gitmeli miyim bilmiyorum. nasil sifa buldunuz?
Daha tam olarak kurtulamadım ama zayıflıyor günden güne. Havas bilen bir hocaya boy hamaylı muskası yaptırdım, diğer korumalardan daha kapsamlı sanırım. Kendiniz çözemeyebilirsiniz bir uzmana danışın.

evet oyle yapacagim. sizdeki durumun sebebi musallat mi buyu mu bunu da cozebildiniz mi?
Büyü sebebiyle geldi, kimse de gönderemedi. Cinler belli bir süre bedende kalınca aşık olmaya başlıyor ve insana da türlü eziyetler veriyor kurtulmasın diye insan. Benim yaptırdığım hoca zamanla zayıflar ve cin kaybolur dedi, dediği gibi de zayıflıyor. Vakit kaybetmeden kurtulmaya başlayın derim.

bendeki musallatin annemde olan ümmü sübyanla bir ilgisi olabilir mi?
Olabilir. Ben de anne soyumdan deneyimledim senelerce.. Belli bir yaşa kadar da çok ciddi zorlandım. Bu yüzden hacı hoca arayarak vakit kaybetmenizi önermem, hiçbir yararı olmaz. İster inanç deyin ister bilgi, bir süre sonra etki azalacak. Çünkü enerji ; sizin aracılığınız ile aksa da size ait değil.

Olabilir. Ben de anne soyumdan deneyimledim senelerce.. Belli bir yaşa kadar da çok ciddi zorlandım. Bu yüzden hacı hoca arayarak vakit kaybetmenizi önermem, hiçbir yararı olmaz. İster inanç deyin ister bilgi, bir süre sonra etki azalacak. Çünkü enerji ; sizin aracılığınız ile aksa da size ait değil.
Sizde de mi ümmi sibyan vardı ? Peki belirtileri nelerdi işlerin ters gitmesine nasip tıkanıklığına ve vücutta bazı bölgelerde ağrılara sebep olur deniliyor

Sizde de mi ümmi sibyan vardı ? Peki belirtileri nelerdi işlerin ters gitmesine nasip tıkanıklığına ve vücutta bazı bölgelerde ağrılara sebep olur deniliyor
çok genel şeyler bunlar, musallat için yeterli değil. D vitamini eksikliği bile bedensel ağrı yapabilir.

İşlerim ters gitmesi astrolojik numelojik sebeple olabilir.

Kişinin kendi yüzünden olup suçu dışarda arama da olabilir.

Haksız yere yapılan bir dedikodu bile sebep olabilirr.

Başka bir yaşam formundan bahsediyoruz burada.

çok genel şeyler bunlar, musallat için yeterli değil. D vitamini eksikliği bile bedensel ağrı yapabilir.

İşlerim ters gitmesi astrolojik numelojik sebeple olabilir.

Kişinin kendi yüzünden olup suçu dışarda arama da olabilir.

Haksız yere yapılan bir dedikodu bile sebep olabilirr.

Başka bir yaşam formundan bahsediyoruz burada.
Ümmi sibyan varmış ben de 🙈 belirtileri baş ağrısı,unutkanlık vücutta ağrı vs vs diye yazmış ...ama başımın ağrıması zaten normal migrenim var unutkanlığım da normal b12 ve d vitaminim eksik hiçbir korkutulma vs yaşamadım o yüzden ihtimal vermedim yukarıdaki üyeye sorma sebebim de kendisi nasıl belirtiler yaşamış söylenilen gibi şeyler mi yoksa bilinen musallat belirtileri mi ister istemez korktum inanmasam bile ...

Ümmi sibyan varmış ben de 🙈 belirtileri baş ağrısı,unutkanlık vücutta ağrı vs vs diye yazmış ...ama başımın ağrıması zaten normal migrenim var unutkanlığım da normal b12 ve d vitaminim eksik hiçbir korkutulma vs yaşamadım o yüzden ihtimal vermedim yukarıdaki üyeye sorma sebebim de kendisi nasıl belirtiler yaşamış söylenilen gibi şeyler mi yoksa bilinen musallat belirtileri mi ister istemez korktum inanmasam bile ...
Belli bir yaşta ya da zamanda daha net belirtileri yaşarsın demiş..şimdi evet bilmediğim icin soruyorum cidden birinde ümmi sibyan varsa neler yaşar bu belirtiler sağlık sıkıntısı ona bağlamadım ama sorarak öğrenmek için açılmış bir forumda merakımı dile getirdim

Türklerdeki al karası inancının devamdır.

Yeni hamile Olan kadınlara ya da Yebi doğan çocukları rahatsız eden bir varlıktır.

Bayılma, kendini kaybetme, çığlıklar atarak uyanmak ( aşırı korkutulmak) karabasan, düşük yapma gibi gibi belirtiler olur.

Çocukta büyüyeme, korkma ve sebepsiz ağlama olur. Yetişkin ve yeni anne olmayan bir kadında görünmez. Erkelerde olmaz.

Kendi kendine gelir ve kendi kendine gider.

Musallat değil uğrama vakasıdır. Yani kalıcı olarak gelmez gelemez. Basit yöntemler gider.
Dua okumak gibi.

Duyduğunuz fiziksel ve duygusal belirtileri deneyimlemedim. Rüyalarımda rahatsız edildim, neredeyse hiçbir uykum rahat değildi. Hatta uyanmaya çalışıp uyanamadığım çokça deneyime sahibim. Birkaç kez çıplak gözle gördüğüm varlıklar da oldu, fiziksel olarak enerjisel ağırlıklarını hissettiğim biçimde.. ama sebebi subyan mıydı bilemiyorum..

Urum'un yazdığı tek bir şeye katılmıyorum çünkü dua da etsem etkisi devam etti. Tabi dediğim gibi ; farklı temasları, tek bir varlığa bağlamışta olabilirim. Bu da mümkün. Çünkü soyumdaki şifacılardan, ruh aileme ve peygamberlere kadar aşırı mistik rüyalarda da gezdim..

umarim oyle olur. tesekkurler…

Geri