Dün dünya ufo günüydü hatta bir ara siriusufo diye bir siteden ufo ihbarı alıyorlardı. Haktan Akdoğan diye birisi galiba Türkiye de bayağı bilgili biri televizyona da çıkmıştı.
Ufo deneyimim olmadı da keşke olsa alıp götürseler beni diyorum![]()
Dünya'da pek çok uzay ajansları bulunmakta. Nasa bunların en bilineni olabilir ama yegane kaynak değiller. Nasa ile aynı seviyede hatta bazı konularda daha da ileride olan başka uzay ajanslarıda mevcut.
Avrupa uzay ajansı ESA, Rusya federal uzay ajansı Roscosmos, Japonya uzay araştırma ajansı JAXA, Çin ulusal uzay ajansı CNSA gibi birçok ülkenin uzay ajansı bulunmakta.
Tüm bu kurumların yanı sıra yüzlerce üniversitede astronomi bilimi okutulmakta ve gözlemler yapılmakta, çesitli makaleler yazılmakta. Sürekli olarak gözlemler devam etmekte.
Bunuda geçelim hadi.
Dünyanın heryerinde teleskoplarıyla göğü izleyen binlerce amatör astronom bulunmakta.
Yine bunların yanı sıra uzayı fotoğraflayan sürüyle astrofotoğrafçı da mevcut. Ellerindeki makineler binlerce lira.
Açıkçası tüm bu saydığım kümeler ufolara yada uzaylılara dair hiçbir gözlem yapamazken, fotoğraflayamazken nasıl oluyorda bu ufo muhabbetleri devam ediyor anlayamıyorum.
Diyelim ki buldular ufoları, uzaylıları ama bizden gizliyorlar. Sıradan amatör bir gökbilimci bile bizleri kandırıp yalan söylüyor o halde. Üniversiteler bizlere yalan söylüyor o halde. Eğer böyleyse insan oğlu bir konuda tarhinde hiçbir zaman birlik olmadığı kadar birlik olmuş demektir.
Gökyüzünde ufacık bir parıltı belirse kaynağı bulunabilirken, yüksek çözünürlüklü fotoğrafı elde edilebilinirken ufoların gozlemlenememesini de düşünmeyelim bence. Eğer düşünürsek fazla paronaya olmaz mı ?
Hala144p ufo videolarının kanıt sunulması ise apayrı bir saçmalık.
Merhabalar dostum. Yazdiklarinda tamamen haklisin ancak soyle eksik kalan kisimlari var. Bu konuda yardimci olmak isterim. Gozlerimizin gorebilecegi dalga boylari gorunur gorunmez farklidir. Bazi titresim frekanslarini goremeyiz. Bu ufolar zaten bizim sistemimize kadar geliyorlarsa belli frekans araligini kontrol ediyorlardir diye dusunuyorum. Ornegin belli yuksek frekanslarda titresen hic birseyi goreemzsin. Ben de amator gokyuzu gozlemcisiyim. Titresim konusunda universiye diplomam var ve sana bu konuda garanti verebilirim. Kesin ufo vardir demiyorum sadece varsa da bunlari gormek zorunda degiliz onu demeya calisiyorum. Nasa da ve Esada calisan arkadaslarim var ve bu konuda yuruyen projeler mevcut. Yanlis anlama sadece bilgilendirme yapmak istedim. Gonul ister tabii ki hepbirlikte gorelim ama onlar bizim frekansa inmiyorsa biz onlarin frekansina cikalim ki zaten bu konuda benzer bir baslik actim.Dünya'da pek çok uzay ajansları bulunmakta. Nasa bunların en bilineni olabilir ama yegane kaynak değiller. Nasa ile aynı seviyede hatta bazı konularda daha da ileride olan başka uzay ajanslarıda mevcut.
Avrupa uzay ajansı ESA, Rusya federal uzay ajansı Roscosmos, Japonya uzay araştırma ajansı JAXA, Çin ulusal uzay ajansı CNSA gibi birçok ülkenin uzay ajansı bulunmakta.
Tüm bu kurumların yanı sıra yüzlerce üniversitede astronomi bilimi okutulmakta ve gözlemler yapılmakta, çesitli makaleler yazılmakta. Sürekli olarak gözlemler devam etmekte.
Bunuda geçelim hadi.
Dünyanın heryerinde teleskoplarıyla göğü izleyen binlerce amatör astronom bulunmakta.
Yine bunların yanı sıra uzayı fotoğraflayan sürüyle astrofotoğrafçı da mevcut. Ellerindeki makineler binlerce lira.
Açıkçası tüm bu saydığım kümeler ufolara yada uzaylılara dair hiçbir gözlem yapamazken, fotoğraflayamazken nasıl oluyorda bu ufo muhabbetleri devam ediyor anlayamıyorum.
Diyelim ki buldular ufoları, uzaylıları ama bizden gizliyorlar. Sıradan amatör bir gökbilimci bile bizleri kandırıp yalan söylüyor o halde. Üniversiteler bizlere yalan söylüyor o halde. Eğer böyleyse insan oğlu bir konuda tarhinde hiçbir zaman birlik olmadığı kadar birlik olmuş demektir.
Gökyüzünde ufacık bir parıltı belirse kaynağı bulunabilirken, yüksek çözünürlüklü fotoğrafı elde edilebilinirken ufoların gozlemlenememesini de düşünmeyelim bence. Eğer düşünürsek fazla paronaya olmaz mı ?
Hala144p ufo videolarının kanıt sunulması ise apayrı bir saçmalık.
Gozlerimizin gorebilecegi dalga boylari gorunur gorunmez farklidir. Bazi titresim frekanslarini goremeyiz. Bu ufolar zaten bizim sistemimize kadar geliyorlarsa belli frekans araligini kontrol ediyorlardir diye dusunuyorum. Ornegin belli yuksek frekanslarda titresen hic birseyi goreemzsin.