Üçüncü göz ve kırmızı

salvadorforce

Kayıtlı Üye
Merhaba, öncelikle Allah'a inanan birisiyim fakat kendime müslüman dersem ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü müslüman olmanın gerektirdiği şeyleri yerine getirmiyorum.
20 yaşındayım ve bu yaşıma kadar aklınızın alamayacağı sınavlarla karşılaştım, çok çile çektim ve bunun meyvesi olarak sanırım durugörü özelliğim açıldı, açıldı diyorum çünkü bunun için hiç bir çaba sarf etmedim. Telekinezi ile bir dönem ilgilenmişliğim var sadece o kadar. Bu durugörü bana gündeme de düşen bir çok haberi, olayı felaketi önceden bir kaç saniyelik kareler halinde gözümün önüne getiriyor. Bunları beni tanımanız için yazmıştım şimdi başıma geleni anlatacağım. Miraç kandilinin olduğu gün moralim çok bozuktu, bahsettiğim gibi çok çile çektim ve hala çekmeye devam ediyorum, o gün Allah'a canımı almasını söyleyip ağlıyordum, akşama doğru o günün miraç kandili olduğunu öğrendim (dediğim gibi inançlı olsam da dinden biraz uzağım) ve daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yaptım salavat ve zikir çektim. uzanıyorken bir yandan hayatımı düşünüp ağlıyor bir yandan da salavat ve zikir çekiyordum. Uyuyakalmışım gece bir takım rüyalar gördüm ama hiç hatırlamıyorum. Sabah kalkıp yüzümü yıkamaya gittiğim de iki kaşımın tam arasının kıpkırmızı olduğunu gördüm, kan toplamış gibi gözükmüyor da sanki boyanmış gibiydi. Aklıma

yanlışlıkla gönderdim devamını yazıyorum. --- Aklıma üçüncü göz geldi , bunun ne anlama geldiğini bilen var mı ? yada daha önce bu tarz bir şey yaşayan? Basit bir tesadüfte olabilir... cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba, öncelikle Allah'a inanan birisiyim fakat kendime müslüman dersem ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü müslüman olmanın gerektirdiği şeyleri yerine getirmiyorum.
20 yaşındayım ve bu yaşıma kadar aklınızın alamayacağı sınavlarla karşılaştım, çok çile çektim ve bunun meyvesi olarak sanırım durugörü özelliğim açıldı, açıldı diyorum çünkü bunun için hiç bir çaba sarf etmedim. Telekinezi ile bir dönem ilgilenmişliğim var sadece o kadar. Bu durugörü bana gündeme de düşen bir çok haberi, olayı felaketi önceden bir kaç saniyelik kareler halinde gözümün önüne getiriyor. Bunları beni tanımanız için yazmıştım şimdi başıma geleni anlatacağım. Miraç kandilinin olduğu gün moralim çok bozuktu, bahsettiğim gibi çok çile çektim ve hala çekmeye devam ediyorum, o gün Allah'a canımı almasını söyleyip ağlıyordum, akşama doğru o günün miraç kandili olduğunu öğrendim (dediğim gibi inançlı olsam da dinden biraz uzağım) ve daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yaptım salavat ve zikir çektim. uzanıyorken bir yandan hayatımı düşünüp ağlıyor bir yandan da salavat ve zikir çekiyordum. Uyuyakalmışım gece bir takım rüyalar gördüm ama hiç hatırlamıyorum. Sabah kalkıp yüzümü yıkamaya gittiğim de iki kaşımın tam arasının kıpkırmızı olduğunu gördüm, kan toplamış gibi gözükmüyor da sanki boyanmış gibiydi. Aklıma
bi enerji dalgası hissetmedim, duru görü açıldığında kişi bariz şekilde alnın ortasında göz açıldığın görmez. O aradaki çakra aktifleştiği için çakranın enerji dalgasını görür.Alnımızın ve vücudumuzun bağlayıcı çakraları vardır.Dilersen bu çakraları araştır ne dediğimi daha kolay anlarsın. Yeni uyandığının varsayımını göz önüne alarak muhtemelen sana acayip gelmiştir. Akne olabilir ya da üstüne yatmışsındır bastırdığından kırmızı iz çıkmıştır izden kastım bir yeri sıkarsnda kızarır ya o misalinde.Gördüğümüz her şeyde paranormallik aramaya başlarsak muhtemelen hepimiz kısa sürede delirirdik.Bazen sorgulama ve akışına bırak,Fazla tedirgin bi enerji biçimin var telaşı bırak ve olayların su misali akışına bırak.

Kendinizi sorgulamayın, ne kadar inançlı olup olmadığınız hakkında. Sonuçta bir durugörü yeteneğinizi kazanmışsınız; bir çok badireden sonra. Acıya sabır'dır herkesin kazanmadığı şey olan. Yine de acınızdan kimseye bahsetmeyin, bazen hepimizin yaptığı şey'de olsa.

kırmızılık hakkında bir fikrim yok. Sadece nacizane fikrimi kabul ederseniz şunu soyleyebilirim. Allaha inandığınızı söylüyorsunuz. Ben şahsen Her şeyin Mimarisi olarak bakıyor ve bir insanoğlu'nun O'na sıfat koyma yetisine sahip olmadığına inanıyorum; tabi şahsi fikrim. Önemli olan inanç. Bunu gönülde dolu dolu hissetmek önemli, gerisi teferruat. Böyle devam edin. Daha çok gençsiniz. Ve sizde bir tevazzu hissettim; ve bu şekilde acınızla yürüyün; eminim bu son bulacak genç adam çünkü gelişiyorsunuz. Durugörü ardından duruişiti de gelir ve sonra koku ve dunyaya ait olmayan bir tat.Kendi izinizden yürüyün ve cevabı kendiniz bulun. Sadece kendinizi takip edin, yıllarca hatta bir ömür sürer zaten yapacak başka ne var ki? Inanin ödül çok iyi...Sonuçta zaten böyle tekâmül ediyoruz, oynaya zıplaya değil. Çokta fazla sormak iyi değil, bazen bu geçiktiriyor çünkü sizle ortak olan inançlar çok azdır ve farklı egolar sizi yıpratır; bunu bazen yapıyoruz ama doğru değil. Lakin gerçek cevap geliyor çok nadir olarak, bekleyeceğiz.

Bir ip ucu, geceleri gök yüzüne bak. Konuş içinden geldiği gibi! Gündüz, göğe bakmak için değildir 😉 😌

Çektiğin çileleri , verdiğin savaşı ; o boğuk mağaralarda ,o iğrenç yarasaların gözünün önünde uçuştuğu koridorlarda , kendine bir yol ararken verdiğin bu hayat mücadelende aklın ve mantığın ışığını kaybetmeden galip gelmelisin. salavat ve zikirle hiçkimse hiç birşey başaramamıştır ve başaramayacaktır. buralardaki metafizik düşkünü hayal satıcılarına kanarak bilinçaltınızı gölgelemeyiniz.

Çektiğin çileleri , verdiğin savaşı ; o boğuk mağaralarda ,o iğrenç yarasaların gözünün önünde uçuştuğu koridorlarda , kendine bir yol ararken verdiğin bu hayat mücadelende aklın ve mantığın ışığını kaybetmeden galip gelmelisin. salavat ve zikirle hiçkimse hiç birşey başaramamıştır ve başaramayacaktır. buralardaki metafizik düşkünü hayal satıcılarına kanarak bilinçaltınızı gölgelemeyiniz.
Sana göre bu kişi tam olarak açık bir şekilde ne yapmalı,detaylı bir şekilde anlatır mısın. O savaşdan tam olarak ne yaparak çıkmaldır.

Hayat uzun bir yol ve zamanla fikirlerimiz, düşünce yapımız değişebiliyor, sadece başımdan geçen ufak bir şeyi anlatmak istemiştim fikrine saygı duyuyorum. Peki ne yapılması gerekiyor detaylı bir şekilde yazabilir misin ?

Sana göre bu kişi tam olarak açık bir şekilde ne yapmalı,detaylı bir şekilde anlatır mısın. O savaşdan tam olarak ne yaparak çıkmaldır.
Bu kişi zaten kendiside belirttiği üzere hayatta sürekli sıkıntılar yaşayan bir kişi olması sebebiyle , telekineziydi durugözdü zikirdi vs olmayan şeylerle ilgilenmesi ve zaman kaybetmesi , gerçeklikten uzaklaşması , birşeyler başarabilme ve hayatta önemli bir rol alma peşinden koşması onu yıpratacak ve psikolojik olarak onu dahada kötü bir yere sürükleyecektir.
Söylediğin şeye katılıyorum belki kolunun üzerine yatmıştır, vucut yediği birşeye alerjik reaksiyon vermiştir ve binbir türlü olasılıklar silsilesi
Benim buradaki tek görüşüm gerçeklikten uzaklaşmaması ve hayat savaşına kaldığı yerden devam etmesi .

Bu kişi zaten kendiside belirttiği üzere hayatta sürekli sıkıntılar yaşayan bir kişi olması sebebiyle , telekineziydi durugözdü zikirdi vs olmayan şeylerle ilgilenmesi ve zaman kaybetmesi , gerçeklikten uzaklaşması , birşeyler başarabilme ve hayatta önemli bir rol alma peşinden koşması onu yıpratacak ve psikolojik olarak onu dahada kötü bir yere sürükleyecektir.
Ama şu anki sorunları negatif enerjiden kaynaklıysa sülalede kara büyü işleriyle çok uğraşıldıysa yada kasıtlı negatif enerji gönderen birileri varsa ne yaparsa yapsın hep en zoruyla baş etmesi gerekecek.

Söylediğin şeye katılıyorum belki kolunun üzerine yatmıştır, vucut yediği birşeye alerjik reaksiyon vermiştir ve binbir türlü olasılıklar silsilesi
Benim buradaki tek görüşüm gerçeklikten uzaklaşmaması ve hayat savaşına kaldığı yerden devam etmesi .
Olmayan şeyler demen biraz garip kaçtı, zikir ve telekinezi gerçek dışı bir şey desek bile durugörü olayını bizzat istemeden defalarca yaşadığım için yalanlayamıyorum. Neye dayanarak bunlara yok diyorsun anlayamadım. Evet bu konulara takılı kalmak hayat mücadelesi açısından bir engel oluşturuyor ama ben istemesem bile garip bir şekilde bu tarz konular bir şekilde kendine doğru beni çekiyor.

Olmayan şeyler demen biraz garip kaçtı, zikir ve telekinezi gerçek dışı bir şey desek bile durugörü olayını bizzat istemeden defalarca yaşadığım için yalanlayamıyorum. Neye dayanarak bunlara yok diyorsun anlayamadım. Evet bu konulara takılı kalmak hayat mücadelesi açısından bir engel oluşturuyor ama ben istemesem bile garip bir şekilde bu tarz konular bir şekilde kendine doğru beni çekiyor.
bu yaşadığım üçüncü göz ve zikir bağlantısını da yazma sebebim belki bu konu hakkında bilgi sahibi birileri vardır diye olmuştu, islamdan uzak olduğum için belki bir anlamı vardır diye merak ettim. durugörü dışında yaşadığım bir kaç paranormal olay da var. Cinlerden bahsetmiyorum, insan beyninin algılayamayacağı bir kaç olaya şahit oldum ama üstüne hiç düşmedim fakat bu zikir meselesi dikkatimi çektim. Arayışta olduğum bir dönemdeyim ve sanırım bu arayış daha çok uzun sürecek.

Hayat uzun bir yol ve zamanla fikirlerimiz, düşünce yapımız değişebiliyor, sadece başımdan geçen ufak bir şeyi anlatmak istemiştim fikrine saygı duyuyorum. Peki ne yapılması gerekiyor detaylı bir şekilde yazabilir
bu yaşadığım üçüncü göz ve zikir bağlantısını da yazma sebebim belki bu konu hakkında bilgi sahibi birileri vardır diye olmuştu, islamdan uzak olduğum için belki bir anlamı vardır diye merak ettim. durugörü dışında yaşadığım bir kaç paranormal olay da var. Cinlerden bahsetmiyorum, insan beyninin algılayamayacağı bir kaç olaya şahit oldum ama üstüne hiç düşmedim fakat bu zikir meselesi dikkatimi çektim. Arayışta olduğum bir dönemdeyim ve sanırım bu arayış daha çok uzun sürecek.
Durugörü az birşey değil, meditasyonu hiç denediniz mi? En sağlıklı bir çalışmanın başlangıcıdır.

Bu konuların seni kendine çekmesi gayet doğal dostum , hayatımızın belirli dönemlerinde hepimiz bu tarz şeylerin aurasına kendimizi kaptırdık ve araştırdık. Benim kendi görüşüm bu tarz konuların safsata olduğu yönündedir , durugörü dediğin şeyin görme noktasında ise gördüğün şeyin ne olduğundan detay verebilirmisin ?
Ek olarak büyü , zikir , telekinezi vb şeylerin (özellikle aksiyon yaratma noktasındaki) bütün metafizik konularını reddediyorum ve beni bu tarz şeylere inandırabilecek hiçbirşey karşıma bugüne kadar çıkmadı ve çıkacağınıda düşünmüyorum.
Meditasyon konusundada Yusuf Güneyin bir videosunda görmüştüm , o bile hayatta basit dertlerin ( yeme , içme , barınma ) gibi kafanda bir yük yaratabilecek veya özellikle başka sıkıntıların var ise meditasyonun hayli zor olduğunu söylüyordu yani buda senin için yine bir zaman kaybı olacaktır.

Sadece düşünceni merak ettim başka bir perspektiften baktığın için gayet güzel açıkladın. Teşekkür ederim açıklaman için

Geri