"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tütsüler ve zagferan mürekkebi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gizliii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gizliii

Banlı Kullanıcı
belki basit bir soru olcak ama tütsüleri ve zagferan mürekkebini nerden bulabilirim aceba.....

Büyük ihtimalle aktarlardan bulabilirsin hiç ihtiyacım olmadı ama bu tür şeyler genelde aktarlarda satılır arkadaşım ama kesin olarak bilenler varsa msj atacaklardır.

Hazır tütsü çubuğu kullanmayın, faydası olmaz. Tütsüler için bitkilerin kendisini alın, bir tütsülük alın. Ve ya aluminyum folyonun altına mum koyun (Çok yakın olmasın) folyoya da bitkileri.
Zağferan mürekkebini ben kendim yaparım, hazır satın almak isterseniz Kontejyana PM atınız.

Tütsü yaparım evde ama bir arkadaşım gönderir bana kışın yaparım genelde sobadan aldıgım közlerle ama folyoyla daha basit oluyor galiba sevindim şimdi teşekkür ederim artık yazın da yapacagım yani

İnternette araştırabilirsiniz. Çeşitli tarifleri vardır. Misk Amber Safran ve Gülsuyu ile yapılır. Biraz araştırınız. Gül suyu doğal olacak, doğal olmayan boya ve benzeri bir maddeyi mürekebe katmayın.

Geri