"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tütsüler Ne Kadar İşe Yarar?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shera_x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shera_x

Banlı Kullanıcı
Korunmak için tütsüyle evimizi arındırırsak örnek adaçayı ve üzerlik tohumu tütsüsüyle... Bir de tütsülerken Nas ve Felak okursak... Yapanlar var mı? Ne kadar etkilidir? Bu arınma işlemini geçebilecek büyüklükte varlıklar var mıdır? Yoksa her türlü zararı arındırır mı?..

Cevabınız için teşekkürler peki, evimizde yaptık sadece evimizde mi etkilidir? Yani evimizde yaptık etkisi pozitif. Ya evden çıkarsak?

Ben de her gün tütsü yakıyorum koku versin diye. dua okunduğunu da yeni duydum. Dua okunmasa bile arınma gerçekleşir mi acaba?

Normal tütsü sadece koku verir, konuyu açan üyemiz onlardan bahsetmiyor. Temizlik ve bozma için kullanılan tütsülerden bahsediyor,onlar da güzel kokmaz.

Şimdi çok güzel bir yere de değindiniz. Diğer üyelerimiz de yapmaya çalışırken kokulu tütsü alıp yanlışlık yapmasınlar. Kokulu tütsü değil de arınma ve bozma tütsüsünü nasıl alacağız? Aktarcıya gidip temizlik ve bozmak için adaçayı ve üzerlik tohumu tütsüsü mü ver diyeceğiz yoksa direk girip Selamun Aleyküm kolay gelsin, adaçayı ve üzerlik tohumu alabilir miyim var mı diye mi soracağız? Burası da dikkatimi çekti :S

Adaçayı zaten sık kullanılan bir bitki olduğu için dikkat çekmez, ancak diğeri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Aktar bir garip bakış fırlatıyor :)

Şimdi çok güzel bir yere de değindiniz. Diğer üyelerimiz de yapmaya çalışırken kokulu tütsü alıp yanlışlık yapmasınlar. Kokulu tütsü değil de arınma ve bozma tütsüsünü nasıl alacağız? Aktarcıya gidip temizlik ve bozmak için adaçayı ve üzerlik tohumu tütsüsü mü ver diyeceğiz yoksa direk girip Selamun Aleyküm kolay gelsin, adaçayı ve üzerlik tohumu alabilir miyim var mı diye mi soracağız? Burası da dikkatimi çekti :S

Bir şey belirtmenize gerek yok,sadece adaçayı ve üzerlik alacağım deyin yeter.Tütsü değil bitki verecektir zaten size,siz de kuru bitkiyi yakıp dumanıyla evinizi ve kendinizi arındıracaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri