"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tütsü yakmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raisisset

Kayıtlı Üye
Merabalar arkadaşlar. Uzun zamandır tütsü, kurumuş bitkiler yakıyorum odamın içinde. Geçen günlerde bu konuda bilgisinin olduğunu iddia eden bir arkadaşım tütsü yakmanın aslında kötü enerjiyi ve hatta zarar verebilecek varlıkları toplayacağını söyledi. Pek mantığa uygun gelmedi ama yine de size de danışmak istedim. Ben tütsünün hiç böyle bi şeyle alakası olabileceğini düşünmemiştim, sizin bilgilerinize göre bu durum mümkün mü? Şimdiden teşekkürler...

öyle bir şey yok. bitkilerin kullanım alanları var , kimisi davetlerde kullanıyor kimisi defetmede kimisi tılsım için . kimisi de başka şeylerde . misal adaçayı üzerlik bunlar defetmede kullanılır. yani arkadaşının görüşünü çürütüyoruz. pek de bi bilgisi yokmuş anlaşılan arkadaşının tütsüler hakkında .

tütsülerin hepsi bitkilerden de değildir belirteyim aklımıza gelemeyecek şekilde tütsüler var çeşitli çeşitli , ölü tozundan yapılan tütsü de duydum

Tütsü kulllanımı davet veya çeşitli uygulama ve çalışma dışındaki
Kulllanımı hiç bir şekilde size tehlike arzetmez sadece kullandığınız tütsüye göre varlıklara armağan olur veya tersi
Varlıklar bedensel değil enerjiseldir çeşitli kokulara tepki gösterebilir fakat size karşı bişey olmaz
Belirli evrensel yasalar var kolay kolay çiğnenmez bu yasalar istisnalar hariç tabiki buda zor görülür
Gereksiz düşüncelerden zihninizi boşaltın malesef bilgi kirliliği heryerde baya cok

Merabalar arkadaşlar. Uzun zamandır tütsü, kurumuş bitkiler yakıyorum odamın içinde. Geçen günlerde bu konuda bilgisinin olduğunu iddia eden bir arkadaşım tütsü yakmanın aslında kötü enerjiyi ve hatta zarar verebilecek varlıkları toplayacağını söyledi. Pek mantığa uygun gelmedi ama yine de size de danışmak istedim. Ben tütsünün hiç böyle bi şeyle alakası olabileceğini düşünmemiştim, sizin bilgilerinize göre bu durum mümkün mü? Şimdiden teşekkürler...

Tütsü yakmanın hiç bir zararı yoktur. Eğer olsaydı şuan Japonya da,Çin de daha bir çok ülkede herkese varlık musallat olmuş olurdu. :)
Tütsü yakmak zarar getirmez tam tersine fayda getirir. Varlıkları uzaklaştırır ve negatif enerjiyi uzaklaştırır. :)
Syn.Codzombi'nin dediklerine ek olarak tütsünün işlevini öğrenin ona göre yakın. :)

sigara içenlerin hepsine cinlerin musallat olması gerekirdi, o yüzden o şekilde zararı yok ayrıca zarar şu şekilde yanmış koku kolamak taibki akciğere zarar :)

Tütsüleri pek çok amaçla kullanabilirsiniz. Bunun için kullanılan bitkinin özelliklerini bilmek gerekir. Ancak diyelim ki bilmeden varlık çağırmak için kullanılan bitkinin tütsüsünü yaktınız; bu durumda da size hiçbir şey olmaz. Birincisi varlık tütsü yakmak gibi basit bir uygulamaya zaten gelmez. Varlık çağırma ritüelleri son derecede karmaşık ritüellerdir. İkinci olarak siz zaten varlık çağırmak istemiyorsunuz. Varlık çağırmak da dahil olmak üzere bütün uygulamaların gerçekleşebilmesi için yüksek konsantrasyonun sağlanması gereklidir. Sizin amacınız bu olmadığına göre gerekli konsantrasyonu sağlayamadığınız için varlık gelmez.
Ne olabilir derseniz; belki kullandığınız tütsüye bağlı olarak ortama negatif enerji çekebilirsiniz. Bu durumda adaçayı gibi negatif enerjiyi temizleyen tütsüler kullanabilirsiniz. Ortamda negatif enerji olduğunu nasıl anlarım derseniz inanın hissedersiniz. Herkeste belirtileri farklılık gösterebilir ama kendinizi yorgun hissedersiniz, odanıza girdiginizde gelirsiniz, içinizde sıkıntılar baş gösterir, ani duygu değişiklikleri yaşarsınız vs.(Adaçayının önemi: Pek çok Amerikan yerlisi herhangi bir ritüel yapmadan önce bulundukları ortamı adaçayı ile temizlemeyi gelenek haline getirmiştir. Onlara göre adaçayı kötü ruhları kovar ve negatif enerjileri uzaklaştırır. Yine onlara göre pozitif enerji yaratmak için önce negatif enerjiyi yok etmek gerekir.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri