"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tutku ile istemek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xilode
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xilode

Kayıtlı Üye
öncelikle tam olarak nereye yazacağımı bilemedim yanlış yere yazdıysam özür dilerim
ben üniversiteye hazırlanıyorum bu sene. öğretmenimle konuşuyorum arada bana üniversiteyi gerçekten istemediğimi yani tutkuyla istemediğimi söylüyor. ben anlamadım tabi tutkuyla istemekten kastı ney sordum biraz araştır dedi bana yardım eder misiniz ?
tutkuyla istemek nasıl oluyor ?
bir şeyi nasıl tutkuyla isteyebilirim ?

O şeyin size, sizin her unsurunuza gerçekten yarayacağını bilip, ne pahasına olursa olsun tam olarak istemek, o şeyi tutkuyla istemektir. Yani kalbinizle, beyninizle ve ruhunuzla isterseniz, içinizde hiç şüphe yoksa ve tereddüt etmiyorsanız isterken, bu tutkudur.

soruna ben cevap vereyim birde.Hayatta severek yaptığın ne iş var?Onu yaparken düşünürken ne hissediyorsun?İşte o senin tutkuyla yaptığın iştir.

Tereddütlerinden arınmanın en güzel yollarından biri, başardığınız zaman kazanacaklarınızı düşünmektir. Hatta düşünmenin ötesinde o anları yaşamaktır.

Üniversitedeki özgürlüğü, alacağınız kaliteli eğitimi, tanıyacağınız yeni insanları ve size özgü değerlere ulaştıracak yola adım atmanın keyfiyle yaşadığınızı düşünün ve hissedin. Başarılı bir birey olarak saygı görmek de cabası.

Geçen sene SBS'ye hazırlanan 14 yaşında bir öğrencim vardı. 6. ve 7. sınıf puanlarına göre istediği hiç bir okula giremiyordu. Ama O bütün olumsuzlukları bir kenara attı, geçmişi unuttu, çok ama çok çalıştı. Ve sonuç: 7. sınıf puanının tamı tamına 71 puan üstü bir puan, bir mucize...:) O şimdi hedeflediği okulların birinde okuyor...
O hedeflediği okullara gitmeyi tutkuyla istedi...

Geri