Türkiye'de Büyücü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MrBoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrBoss

Kayıtlı Üye
Ben büyü yaptırmak istiyorum.Ama bu işi Türkiye'de yapabilen var mı?yada yaptırıpta tutan kimse var mı burada ?
Ben büyü yaptırmak istiyorum öyle büyü yaptırmak şöyle böyle diyecekler zahmet edip o güzel parmaklarını yormasınlar gerek yok.
Türkiye'de bu işi hakkıyla yapan var mı?Ben bulamadım bulabilen var mı merak ediyorum

nasıl bulacağım köylerde gizli saklı olanlar veya yaşadığı köylerden atılmış olanlar işte benim aradığım onlar
burada arıyorum çünkü bu sayfada büyü yaptıranda var belki bir umut bulabilirim diye
sizin bildiğiniz Türkiye'de var mı?

nasıl bulacağım köylerde gizli saklı olanlar veya yaşadığı köylerden atılmış olanlar işte benim aradığım onlar
burada arıyorum çünkü bu sayfada büyü yaptıranda var belki bir umut bulabilirim diye
sizin bildiğiniz Türkiye'de var mı?
Burda yasak zaten benim tanıdık olsa işimi çözdürürüm millete kalsa sabır allah kitap bekle babam bekle

burada yasakta ama illa bilenler vardır insanlar birbirlerine nasıl yardımcı olacak
diğer taraftan dolandırıcı çıkma ihtimalide var ama işte nasıl nereden bulacağım onu bilmiyorum
araştırmaya devam

Lütfen bir daha kim var veya isim var mı diye konu açmayın. Güvenlik açısından kimse önerilmiyor. Forum kurallarını okuyun. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri