"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkçe El Yazısı Büyü Notları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xalpx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çokca paylaşılan bir defter bu. Sahibi Adana'da yaşayan bir devlet memuru ve bu işlere olan derin merakı nedeniyle not tutmuş bu notlardan bir kısmını samur hindi karşılığında taratmış. Paylaştığınız için teşekkürler.

Defterin orjinalini bizzat Adanada bir devlet memurunun defterleri arasında gördüm ve hikayesini ondan dinledim ama belki oda kendi için bir nüsha kopya edip benim demiştir bilemiyorum :)

evet olabilir , bk da hani benimdir dediğini bilmiyorum hiç , ama yıllardan beri bülent kısanın notları olarak nette yayılmış , hep bk kitap.rar şeklinde içinde bu notda vardı . bilmiyorum hikayesini net bir şey ben de diyemem olsun önemli olan hepimizin faydalanması :D ifşa etmek güzel bir şey, her babayiğidin harcı değil.

evet olabilir , bk da hani benimdir dediğini bilmiyorum hiç , ama yıllardan beri bülent kısanın notları olarak nette yayılmış , hep bk kitap.rar şeklinde içinde bu notda vardı . bilmiyorum hikayesini net bir şey ben de diyemem olsun önemli olan hepimizin faydalanması :D ifşa etmek güzel bir şey, her babayiğidin harcı değil.

Öylede ben bu cümle karşısında çekingenim aslında 80 gb lık arşivi ifşa etsem buralar kaynar baya :D içinde sahi bilgiler var belliki uzman kalemden çıkmış belkide bk dır. :D

Öylede ben bu cümle karşısında çekingenim aslında 80 gb lık arşivi ifşa etsem buralar kaynar baya :D içinde sahi bilgiler var belliki uzman kalemden çıkmış belkide bk dır. :D

benim de o tarz planlarım var. ingilizce latince kaynaklar ifşa edilmişken yabancılar sürekli ifşa ediyorken bizdeki ifşa etmeme bencilliğini çok iyi "anlayabiliyorum" öldürülme korkusu ceza korkusu falan ne bileyim yabancılar o kadar bilgiyi ifşa etmişken hele hele aleister crowleyin ifşası bi çok majisyene kaynak olmuş ama yine de bizimkilerin bencilliği had safhada.. biri çıkar ekolu 4000 tlye satmaya kalkışır halbuki ingilizce bilse çok çok daha fazlasına bi tıkla ulaşır. bk nin hakkını da kimse ödeyemez. bir de üstüne bkyi da şarlatan ilan etmedikleri kaldı , onu da ettiler , allam kullam edip arkasından şarlatan söylentileri kasıtlı olarak yayma çalışıldı . bunlar yüzsüz yüzsüz bk yaşarken yüzüne söyleselerdi keşke.

tabi o da herşeyi ifşa etmedi son anda ölümüne hazırlanırken yapmış ve öğrencilerine kitaplar bırakmış cd şeklinde , bknin ünlü küfürsüz ama tehditkar yazılarını kitapların arasından belki okumuşsundur , mesela şamsul marifteki :D

Notlar farklı farklı öğretilerden harmanlanmışta derlenmiş gibi duruyor.

Evet . havass yanında altın şafak çalışmaları da çok kısa kısa var. ben bu yüzden bülent kısaya ait olduğunu biliyorum , adanalı memur arkadaşımız altın şafak çalışmalarını biliyorsa helal :d

benim de o tarz planlarım var. ingilizce latince kaynaklar ifşa edilmişken yabancılar sürekli ifşa ediyorken bizdeki ifşa etmeme bencilliğini çok iyi "anlayabiliyorum" öldürülme korkusu ceza korkusu falan ne bileyim yabancılar o kadar bilgiyi ifşa etmişken hele hele aleister crowleyin ifşası bi çok majisyene kaynak olmuş ama yine de bizimkilerin bencilliği had safhada.. biri çıkar ekolu 4000 tlye satmaya kalkışır halbuki ingilizce bilse çok çok daha fazlasına bi tıkla ulaşır. bk nin hakkını da kimse ödeyemez. bir de üstüne bkyi da şarlatan ilan etmedikleri kaldı , onu da ettiler , allam kullam edip arkasından şarlatan söylentileri kasıtlı olarak yayma çalışıldı . bunlar yüzsüz yüzsüz bk yaşarken yüzüne söyleselerdi keşke.

tabi o da herşeyi ifşa etmedi son anda ölümüne hazırlanırken yapmış ve öğrencilerine kitaplar bırakmış cd şeklinde , bknin ünlü küfürsüz ama tehditkar yazılarını kitapların arasından belki okumuşsundur , mesela şamsul marifteki :D

Ben şemsül marifi orjinal el yazmasından okumayı tercih edierim :) Dediğim gibi bende eşsiz bir arşiv var ama bunları paylaşsamda bir karı yok hepsi arapça el yazması :)

Ben şemsül marifi orjinal el yazmasından okumayı tercih edierim :) Dediğim gibi bende eşsiz bir arşiv var ama bunları paylaşsamda bir karı yok hepsi arapça el yazması :)

ben arapça bilmiyorum çok şanslısın ha. bir de çevirsen ama tabi çeviri doğru olmalı bu şamsulmarifi gizli ilimleri çevirip de yanlış yanlış formüller vermek değilll :P allah yardımcın olsun:)

Aslında arapça yazmaların hepsini latin alfabesine çevirebilirim ama sonrası gelmez çünkü arapça kelime hazinem geniş değil. Bir de yazıyı görmem lazım, el yazısının çok çeşidi var.

Ben şemsül marifi orjinal el yazmasından okumayı tercih edierim

Okumak iş değil içinde çokca şifre verilmiş mesela sayfa sayıları avr halbuki onalr sayfa sayısı değil bir şifre imiş ben bunu geçende denedim cidden sayfa sayıları farklı bir usul öğretiyor ki bunun gibi şemsul marifde daha çokca şifre var.

Geri