Tüm öğrenciler.....

İnanc1

Banlı Kullanıcı
slm arkadaşlar ögrencilerin en büyük sorunu sınavlarda zamanın yetmemesi bende ögrenci oldugum zaman okuyup faydasını gördügüm ve cogu zamanda sasırdıgım hatta zamann durdu tesbıhı paylaşmak ıstıyorum

33 kere " Sübhânallâh " 33 kere " Elhamdü lillâh " 34 kere " Allahü Ekber "
bu tesbihi sınavdan 1 gece önce ve sınav zamanına yakın okunuyor.abdestlo olmak sart degıl ben abdestsız oldugum zamanda okumustum bu tesbıhı toplu olarak okunursa faydasını sizde hissedersiniz.
zamanın durduguna bır cok kez sahıt oldum hem okuyarak hemde okumayarak

basımdan gecen bır kac olayı anlatmak ıstıyorum

1:arkadaslarımla eyüp sultana gitmiştik.normalde dolaştıgımız yerler 3 saat alıyor o gun hıc bu tesbıhı cekmedımız halde dolastıgımız yerlerı 2 defa dolastık ve saate baktıgımızda sadece 10 dakıka gecmıstı.cok sasırmıstık ve anlamıstık kı sınavı olanların toplu halde tesbıh cekmıslerde bızde dua etmıstık

2.:kendi sınav zamanımızda toplu olarak okumustuk ve gercektende zamanımızın 1 saat kaldıgıı zamanlar cok olmustu..

3.: sadece sınav ıcın okunuyor diye duydum sacma gelmıstı ve sıradan gün içersinde okumustum benım gıbı bır cok arkadasımda zamanın durduguna sahıt olduk..

4.:.çalıstıgım zaman ısı yetistirememiştim ve zamanım o kadar kısıtlıydı kı dünya kadar isin bitmesi imkansızdı tesbıhı cektım bırakın yetısmesını zaman bıle cok kalmıstı

arkadaslar okuyun tavsıye ederım..sizde bır sure sonra zamanın hıc ama hıccc gecmedıne sahıt olucaksınız selametle

Power

Banlı Kullanıcı
Umarım işe yarar salı günü sınavım var