romeo713
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum..uzatmadan hemen soruma geçmek istiyorum eminim konu hakkında bişeyler söyleyecek arkadaşlar vardır...benim bir arkadaşım var 26 yaşlarında çok iyi kalpli ilmi kuvvetli biri...ama bunun hiçbir işi rast gitmez enerjisi çok düşük en azından bana öyle geliyor tam bende bilmiyorum..bu bi de çok güzel yüzlü bi arkadaş yani görenler kızlı erkek li bu çocukta kız güzelliği var derler...boy pos endam herşey on numara
... onla ara sıra konusuruz böyle benimde çok şahit oldugum olaylar var mesela en küçük bi örnek bi ortamam girdiğimizde tüm bakışlar buna yönelir hemen gözleri yaşarmaya başlar millet bunla konuşamaz doğru düzgün sürekli konuşurken esnerler ve istem dışı oldugunu sadece bu arkadaşla konusurken böyle oldugunu söyleyenler bile oldu...defalarca şahit olmuşumdur..
bi ablanın tavsiyesiyle bi hocaya gittik ilmi kuvvetli bu işi Allah rızası için yapan bi hoca en azından öyle söylüyorlardır...önümüzde 4-5 kişi varken hoca benim arkadaşı gördü ve hemen onu öne aldırıp onu çağırdı..oğlum dedi sende ne var çözemedim dedi ve hemen gönderdi bizi bakmak istemedi yani anladığım kadarıyla ..uzun uzun baktı bişeyler yaptı suratını bi ekşitti ve bizi gönderdi...bu çocuk çok şanssızdır babası tedavisi bulunmayan bi hastalığa yakalandı maddi durumu iyiyken bir anda çok fakir duruma düştüler yani hayatları iyiyken bir anda alt üst oldu kimse bişey anlamadı...arkadaş çok zeki ve inançlı bir insandır ve çok değişik biridir yani nasıl diyim anlatılmaz yaşamak lazım
Allah için severim kendisini o yüzden hani bi yazayım dedim buraya nedir ne değildir belki bazı arkadaşlar bu konuda bilinçlidir ailesi dostlarıda ne yapıcağını şaşırdı..hiçbir işi yolunda gitmez o kadar dua eder çalışır çabalar abuk sabuk bişey çıkar işi hallollmaz valla ben kaç defa şahit oldum ve şok oldum gülmeye başladım artık
o kadar saçmalık o kadar tesadüf mü desem artık bir araya gelir işine engel olur ve ya olcak bişey varsa olmaz...iş okul askerlik kız meselesi tüm konularda hepsinde oluyor tam bişeyler olucakken olumluyken hallollucakken bir anda teryüz oluveriyor ...daha bi bu kadar olay vardır bunlar devede kulak..adam daha 25 26 yaşında hayattan soğdu umudunu yitirdi ne yapmalı ne dersiniz bunun üstündeki ne dir bişeymi var anlamadık valla ...teşekkür ediyorum.....

bi ablanın tavsiyesiyle bi hocaya gittik ilmi kuvvetli bu işi Allah rızası için yapan bi hoca en azından öyle söylüyorlardır...önümüzde 4-5 kişi varken hoca benim arkadaşı gördü ve hemen onu öne aldırıp onu çağırdı..oğlum dedi sende ne var çözemedim dedi ve hemen gönderdi bizi bakmak istemedi yani anladığım kadarıyla ..uzun uzun baktı bişeyler yaptı suratını bi ekşitti ve bizi gönderdi...bu çocuk çok şanssızdır babası tedavisi bulunmayan bi hastalığa yakalandı maddi durumu iyiyken bir anda çok fakir duruma düştüler yani hayatları iyiyken bir anda alt üst oldu kimse bişey anlamadı...arkadaş çok zeki ve inançlı bir insandır ve çok değişik biridir yani nasıl diyim anlatılmaz yaşamak lazım