Tüm aile uyku felci geçirirmi

Ebruuus

Kayıtlı Üye
Ben uzun süredir ara ara uyku felci dediğimiz durumu yaşıyorum uykumda bağırıyorum ıııı diye bağırıyorum yani bi kaç kere annem de duydu hatta bazen sesler duyuyorum uyku felci sırasında gözlerimi açamıyorum içimden okuyorum daha da bastırıyor açtığımda kesiliyor zaten ama anneme anlattım o da gençliğindenn beri aynısını yaşadığını neyse bu sabah yine geçirdim anneme söyledim o da gece banada oldu dedi neden oluyor olabilir sizce bi kaç kere babam da bağırdı uyku sırasında duydum ben hatta annem yanında uyumasina rağmen duymuyor uykusuda çok derin bazen hiç olmuyor bazen de geliyor birden neden olabilir bu uyku felci mi öyleyse genetik mi ya da başka bişey mi son iki yıldır hep tartışmalar huzursuzluk vade olunca hocalara baktırdılar benim için ben daha çok korkuyorum ters yere basmış demişler hep muska verdiler taktım faydası yok üzerlik adaçayı tütsüsü yaktık evde okunmuş su içtik zemzem suyu bile içtik annem korkarlar diye hani doğaüstü bi sebepten oluyorsa bıçak bile koydu yatağımın altına yok sadece bu durum ara ara tekrarlıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri