Hayvanaları severim ama rüyalarımda korkutucu şeyler görüyorum. Aşağı yukarı 10-15 senedir yani liseden beri sürekli aslan, vahşi köpek, ayı gibi hayvanalrın beni kovaladığını görüyorum ve kabus olarak. Ayrıca hep ölü kediler, öldürülmüş kafaları kesilmiş binlerce milyonlarca kedi ölüleri görüyorum. Bu tarz rüyalar gördüğümde hep sıkıntılı dönemlerden geçiyorum. Bir de sürekli pis tuvaletler görüyorum konudan bağımsız. Hep halka açık üniversite, ya da otobüs terminali gibi yerlerin tuvaletleri, hangi kapıyı açsam pislik içinde bir tuvalet ve ben ihtiyacımı gideremiyorum. Bir kaç sene görmesem bile mutlaka tekrar bunu görüyorum. Bu iki tip rüya kedi ölüleri ve beni kocalayan hayvanlar ile pis tuvaletler 15 yılıdr ara ara gördüğün rüyalar. Mesela şu son 1 senedir kovalama rüyalarım çok arttı. Hep pitbull gibi bir köpek beni kovalıyor sokaklarda kaçıyorum ama bir şekilde beni buluyor ısırmak için. Bu arada köpek, kedi besledim şu anda da kedilerim var öyle hayvandan çok korkan biri falan değilim yani. Yine bir kaç ay önce dört bel tane dişi aslanın beni patçalamak için kovaladığını gördüm. Bazen çok büyük harry potter daki dev yılan gibi bir yılan kovalıyor. Geçen hafta İlkokuldaki okulumdayım bir arsa var oradan çılgınca koşuyorum beni yakalamasınlar diye. Bir ağaca tırmandım kimse bana yardım etmiyor. Bunun gibi rüyalar işte.. anlamını bilen biri beni aydınlatırsa çok sevinirim . Vahşi hayvan kovalaması ve pis tuvalet rüyalarını 15 senedir neden bellü aralıklarla sürekli görüyor olabilirim ?