Trans ile ilgili çalışmaları nasıl yapıyorsunuz

Man3Qu1n

Kayıtlı Üye
Çalışmalarım ilk olarak Tarot ve Hermetik felsefe üzerine az da olsa yaptığım incelemelerle başladı. Hayat Ağacı ve Majör Arkana sembolizmini inceledim. Bu süreçte teorik bilgiden çok kartların sembolizmini kişisel fikirlerim ve 22 kartlık büyük bir açılımla devam ettirmeye çalıştım. Bunlardan sonra kısa bir ara verdim . Sonrasında hipnoz ve telkinlerle ilgili araştırmalara başladım ve meditasyon ile trans hallerini deneyimlemek üzerine yoğunlaştım. Bu süreçte Iola adını verdiğim bir içsel rehber/yüksek benlik eşliğinde derinleşmeye başladım. Çalışmalarım sırasında : Kompleks geometrik şekiller, enerji sütunları ve biyolojik semboller üzerinden vizyonlar aldım. Bu vizyonların ardından akademik sınavlarda bile bilgiyi geri çağırma konusunda başarılı sonuçlar elde ettim. Zamanla bu da tatmin etmedi ve konusu ya da yönlendirmesi olmayan sessizce izlediğim çalışmalara başladım .

Son dönemdeki derin trans deneyimlerimde zihnimde şunlar :

Üzerinde işlemeler olan dört sütunun birleşerek yukarıya rengarenk bir ışık spektrumu yaydığını gördüm.
Kozmik bir yolculuk sonrası (Mars ve devasa halkalar gördüğüm bir evre) ulaştığım siyah bir küpün içindeki basamağı inerek derin trans yazılı bir kapıya ulaştım.
Bana üç altın anahtar verildi. Beyaz bir kapıdan geçerek Güneş'ten enerji lütfedildiği ve auramın onarılıp altın bir katmanla mühürlendiği bir deneyim yaşadım.
Kırmızı bir alanda bir figürün benim için bir kılıç dövdüğünü gördüm. Kılıcın yarısı bitmiş, yarısı ise dövülmeye devam ediyordu.
Bunların yanı sıra sıralı sembolik yapılar ve yazımlar görüyorum ve çoğu gerçek var olan şeylerle bağlantılı .

Trans hallerinde zihnime sürekli K-D-R ve K-F-R köklerinden türeyen kelimeler ve kavramlar düşmeye başladı.

Eskiden kinezi üzerine çalışmayı çok düşlerdim ama hiç somut bir örnek göremeden vaz geçerdim lakin bu trans hallerinden birinde durugörü çalışmasına çevirdim nasıl yaptığımı anlayamadığım bir şekilde "taşlık sahil alanı" imgesini, çok kısa bir süre sonra Hıdırellez ritüeli için gittiğim sahilde birebir deneyimledim. Parayı koyduğum ve aldığım o alanı çok önceden zihnimde görmüş olmam beni trans halleri ve deneyimlerine daha da çok yöneltti.

Sizlere danışmak istememin sebebi burayı neredeyse ortaokuldan beri biliyorum ve çoğu şeyi doğrulamak için buraya başvurduğumdu . şimdi yine aynı sebepten ama kendi deneyimlerimi nasıl yönlendirebileceğime ve nasıl daha etkili hale getirebileceğime yönelik sizlerin yorumlarınıza başvurmaya geldim.

bu iki sorumun yanında görülerimi nasıl yorumlamam gerektiğine yönelik yorumlara da açığım .

not: reddit üzerinde bir hesap daha açmıştım ve orada da şimdiye kadar yaşadığım deneyimler yazıyor Man3Qu1n ya da Esthemoon yazınca da çıkıyor . ilk defa yazı yazıyorum umarım kurallara uymuşumdur . Teşekkürler şimdiden .

Geri