"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Teta Frekansının Gücü

barçalı

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdi ben teta frekansına geçiyorum ve sonra imgeleme yaparak karşımdaki kişinin bilinçaltına yapmasını istediklerimi söylüyorum.Telkin değilde emir verir gibi söylüyorum sonra onun yanında olduğumu düşünüyorum sarıldığımı elini tuttuğumu vs ve aniden gözlerimi açıp çıkıyorum.Tetaya geçerken bedenimde ve ayak parmaklarımda gevşeme oluyor tarif edemeyeceğim bir enerji doluyor ve imgeleme yaptığım kişinin zihnine düşüncelerime gönderirken zihnim yanıyor gözlerimden yaşlar geliyor Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum doğru yoldamıyım? veya telkinde bulunmakmı emir vermekmi hangisi daha doğru ve günlük kaç kere tekrarlamamız lazım bu olayı ve imgeleme yaptığım kişi eski sevgilim ve benden nefret ediyordu.Ayrılığın üzerinden 1 yıl geçti bu kişi üzerinde ne kadar etkisi olur.Bu sayede onun tekrar beni aramasını sağlayabilirmiyim görüşmeyi Yardım Lütfen görüş ve önerilerinizi bekliyorum....Tşkler

1 - tetaya nasıl geçiyorsunuz ? idoser ve benzeri mp3ler dinleyerekmi ?
2- Karşımda ki kişi dediniz bu kişi illa karşınızda mı yoksa hayal gücüyle herhangi bir yerde de olabilir mi ?

meditasyon ile ilgili mp3 dinleyerek tetaya geçiyorum karşımdaki kişi dediğim hayal gücüyle imgeleme yaparak herhangi biyerde yani yaptığım bu yöntemin etkisi ne kadar olur sizce?

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Görüşleriniz önerileriniz nelerdir.Onun düşüncelerini olumlu hale getirip bana ulaşmasını nasıl sağlayabilirim.Veya bildiğiniz başka bir yöntem varmı

ben bir arkadaşımdan duyduğum bir şeyi söyleyebilirim ama işe yarar mı bilmiyorum. ormanlık bir alan imgeliyor, sonra bir ağaçların arasından odaklandığın kişinin çıkıp sana doğru geldiğini imgeliyorsun. Sana doğru yaklaştığını ve onun yüzünü düşünüyorsun. Sonra sana gelince kalbine odaklanıyorsun ve kalbinin dışarda olduğunu ve o kalbin üzerine yeşil bir ışıkla kendi adını yazacaksın. yazdıktan sonra mühürlediğini düşüneceksin ve onu ağaçların oraya doğru geri gittiğini yavaş yavaş imgeleyeceksin. bunu iki arkadaşım denedi ikisinin de ertesi günü eski sevgilileri aramış be denedim bende bir şey olmadı odaklanamıyorum herhalde. sonucu bildirirsen çok sevinirim

ya arkadaşımla konuştum adını yeşil ışık değil kor ışıkla yazıyormuşsun kalbine.
özür dilerim yanlışlık için

dün gece senin ilk yazdığın mesaja göre denedim şuana kadar birşey olmadı.Bu gece de bu şekilde deneyeceğim.Tekrar başka önerisi olan varmı arkadaşlar

Geri