"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tesla

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siyah 7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siyah 7

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar arkadaşlar.. Bir kitapta teslanın bir odanın titreşim frekans noktasını bularak oda dahilinde küçük bir tabiri caizse deprem oluşturabildiğini okumuştum. Doğruluğu ispatlanmış bir olay değil.

Sizce bu mümkün müdür? Yine sizce mümkünse bu nasıl olmuş olabilir?

Kablosuz şarjlar manyetik rezonans bu mantıkta çalışır, aynı rezonans frekansında bulunan maddeler etkileşime girer, ses dalgalarının ilizyonuyla camı yamultması (araç hoparlörleri) ardından cam kırılır, sesle kadeh kırmak vs gibi.Mantık hepsinde aynı rezonans frekansı ve bunun etkileri.Bu mantıkla ilerlersek matkap, kepçeler, silindir makinaları ufak depremler yaratır.Yutube ve google da rezonans araştırırsanız örneklere bakarak ve yazılmış yazılar daha etraflı bilgi verebilir.

B
Herkese merhabalar arkadaşlar.. Bir kitapta teslanın bir odanın titreşim frekans noktasını bularak oda dahilinde küçük bir tabiri caizse deprem oluşturabildiğini okumuştum. Doğruluğu ispatlanmış bir olay değil.

Sizce bu mümkün müdür? Yine sizce mümkünse bu nasıl olmuş olabilir?
Ben teknik sorularından anlamam, ama bir keresinde sapasağlam kristal vazonun içine bir iğne attım, parça parça döküldü. Kime anlattiysam, herkez benim O noktaya isabet ettiğimi söyledi.
Bence mümkün.

Geri