"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tesirli Uygulama için Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serinumara

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum ama birkaç gündür takip etmekteyim.

Velhasıl benim muzdarip olduğum dert şudur;
Kız arkadaşım Almanya'da yaşıyor. Geçmişte aşamadığımız bazı sebeplerden ötürü ayrıldık.
Birbirimizi her ne kadar sevsek de, bu sorunlar önümüze engel oldu. El ele, sarılarak ayrıldık hemde.
Buna mukabil, o Almanya'ya döndükten sonra iyice gerginleşti her şey, kanlı bıçaklı olduk.

Sitede epey ilgimi çeken uygulama var. Ama bunları uygulamak için ondan yahut elbiselerinden parça gerek.
Ben bunları yapamıyorum. Tam da evlilik teklifi etmek üzereyken bunlarla karşılaşmış olmam beni epey yıprattı
.
Tekrar birlikte olmak için her şeyimi verebilirim. İkimizin içinde de nefret kadar sevgide var olduğu kanaatindeyim.
Uzun zamandır ne yapacağımı şaşırmış vaziyette geziniyorum.

Siz değerli forum üyeleri; bana yardım, öneride bulunabilirse
ne ala. Çok mutlu olurum. Vaktinizi çaldığımdan ötürü özür diler, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar

Arkadaşlar merhaba, birkaç hafta önce bir konu açmıştım lakin cevap alamadım.
Linki budur; http://www.gizlimabet.com/threads/32883-Tesirli-Uygulama-için-Yardım

Gelelim şimdiki danışma sebebime:
Bu sitede gün içerisinde çok çok uzun zaman geçiriyorum, çözüm üretmek açısından. Mevlana'nın Musevi bir dostu hasta eşi için
ona sığınarak "O giderse her şey biter" demiş. Ben de sanırım o raddedeyim. Ama durum öyle ki, sevgi öyle mutasyona uğrayıp
Nefret hatta intikam sözcüklerine döküldü ki, çaresizlik düzleminde birkaç hafta sonra yeniden danışmak istiyorum.

Bir çok vefk, büyü, davet denedim. En korkunç İfrit Davetlerine kadar denedim. Hiçbir sonuç elde edemedim.
Ahmet Yesevi soyundan geldiğim söylenir. Ya koruyucularım çok sağlam, ya soyum yalan, yahut beceriksizin tekiyim.

Burada bana yol gösterecek birçok kişi var, farkındayım. Ve gerçekten yardıma ihtiyacım var. Ben de buradaki dostlara sığınıp,
"O giderse her şey biter" diyorum.

Sevgilerle.

Flood yapmak istemiyorum ama yardımcı olacak, yol gösterecek birileri var mıdır ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri