Tesir yaratma

Merviş

Kayıtlı Üye
Dün gece uyumadan önce ev içinde beni çok inciten bir olay yaşadım. Olayı büyütmemek adına sustum ve erken saatte uyumak istedim. Yaklaşık 23.00 gibi bazı renkler ve şekiller görerek uykuya daldığım sırada bir grup içinde olduğumu farkettim. Artık rüyadaydım. Halka biçimde etrafımda sıralanmış presentabl giyimli erkekler vardı. 5n1k yapamadan, En güçlüleri karşıma geçti. Yaklaşık üç kişiydiler. İnisiye programına benzer bir telkin içindeydim. Kendi zihninin içindeki görüntüleri benim zihnime aktarıyordu. Büyük renkli ışıklı vizyonlar alıyordum. Bana bunu nasıl yapacağımı da öğretmeye çalıştı karşı tarafa göndermeyi denedim. Öğrettiği en ilginç şey olmasını istediğin şeyi hayal et, oluştur ve ilet şeklindeydi. Korunma çalışmalarında bu tarz biyoenerji metodunu kendi kendime kullanıyordum yaklaşık bir aydır ancak bunun dışında tesir yaratmak için bu yöntemin kullanımını rüya yoluyla keşfettim ve bugün uyguladıktan sonra paylaşmaya karar verdim.

Not : sinir sisteminize yatırım yapmayı unutmayın. Onun algı penceresi ne kadar açıksa, sağlıklıysa enerji deneyimlerinizde fiziksel vey metafiziksel boyutta o kadar çok başarılı olduğunu deneyimliyorum. Sktsi bozuk düşünceleri çöpe atın (:

Geri