"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tesbihin çatlaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan quanttum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quanttum

Kayıtlı Üye
Merhaba degerli mabet uyeler. Bir sorum var. Bugun sabah namazindan once bir tesbih buldum. Yepyeni ve guzel bir tesbihti. Elime aldim ve namazdan once 100 istiğfar çektim. Bitirmemle beraber hic olmadik bir yerinden tesbih cat diye kirildi ve dokuldu. Gercekten cok ilginc. Bu neye delalet eder? Yada yorumlariniz?

konu dışı: sayılı yapmayın. sayıyla yapmak yanlış bir davranış zikirler sayıyla yapılmaz. adam vardır 100 tane yapar adam vardır 1 tane yapar ama öyle içten yapar ki duası kabul olur. yaratan sayıya bakmaz his e bakar. gönlünüz yorulana kadar yapın.

Expendables yorumunuz icin tesekkur ederim. 70 veya 100 kere istiğfar peygamber efendimiz in (sav) sunnetidir.
Aslinda soruyu sormamin sebebide gercekten kalpten yaptigimi hissetmemdi.

Expendables yorumunuz icin tesekkur ederim. 70 veya 100 kere istiğfar peygamber efendimiz in (sav) sunnetidir.
Aslinda soruyu sormamin sebebide gercekten kalpten yaptigimi hissetmemdi.

sahih değildir o çokluk belirdir. örneğin Allah ın 99 ismi var denir sahih bu ama yanlış anlaşılır 99 ismi yok. o dönem 99 sayısı çokluk belirtirdi işte şu otun 99 derde devası var gibi aynı şekilde Allah gibi bir yaratan 99 esmayla sınırlandırılamaz. sünnetlerde detay olmaz ki zikir sayıyla olmaz zaten sahih olan budur.

Merhaba degerli mabet uyeler. Bir sorum var. Bugun sabah namazindan once bir tesbih buldum. Yepyeni ve guzel bir tesbihti. Elime aldim ve namazdan once 100 istiğfar çektim. Bitirmemle beraber hic olmadik bir yerinden tesbih cat diye kirildi ve dokuldu. Gercekten cok ilginc. Bu neye delalet eder? Yada yorumlariniz?

şey duymuştum tabi konumuzla tam alakalı değil ama diyeyim yinede.

bir söz vardır ya cana gelceğine mala gelsin.

bize ait bir şeyimize bir zarar gelince olucak olan şey mala geldi derler belki sizinkiside öyle bir şeyde olmuş olabilir.

başka açıklamalarda getirilebilir. şuan aklıma bu geldi.

Tam olarak uymayabilir, ama eğer tesbihiniz doğal taştan yapılmışsa, bazı doğal taşların bi süre sonra enerji yüklemesinden çatladığını kırıldığını ya da renklerinin solduğunu biliyorum. Bi ihtimal belki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri