"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tesadüfler Silsilesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hizmetkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hizmetkar

Kayıtlı Üye
Merhabalar

Yaşantımda çok garip tesadüflerle karşı karşıya kalıyorum 'EVREN BENİMLE OYUNMU OYNUYOR' Dedirtecek kadar tuhaf hemen konuya girmek istiyorum ; Arabada bekliyorum dilime bir şarkı takılıyor radyoyu açtığımda ise o şarkının çalması ve üstelik daha yeni başlaması beni şaşkına çeviriyor ki bu 1 kere değil 4 5 defa gerçekleşti , Arkadaşlar ile birşey konuşuyor oluyoruz Elimdede bir kitap oluyor Arkadaş çok sıkıldım demesiyle benim kitapdaki o cümle ile aynı anda karşılaşmam bir oluyor bunuda çok kez yaşadım sanki arkadaşlar evren bir olmuş bana şaka yapıyorlar :) Bilgisiyar başındayım ve televizyonda açık Facebook da arkadaşımın bana Ne oldu senin iş demesiyle televizyondaki kişinin aynı şeyi aynıanda demesi beni gerçekten şaşırtıyor 5 dk boyunca ekrana kitlendiğim oldu. sizce bunların meleklerle bir ilgisi var mı ?

Eğer başka paranormal olay yaşandımı diye sorucak olursanız ;
Hergün ve Günde 3 4 defa gelmesi başka birşey de yok

Lütfen yanlış anlamayın ama pek inandırıcı gelmedi

Sevgiyle kalın..

şaşırıyorum gerçekten tepkilere. nesi inandırıcı gelmedi ? gayet herkesin yaşadığı şeyler bunlar.

sevgili göz, evrenin size şaka yaptığını sanmıyorum hepimizin başına geliyor böyle şeyler. sevgi ve ışıkla

şaşırıyorum gerçekten tepkilere. nesi inandırıcı gelmedi ? gayet herkesin yaşadığı şeyler bunlar.

sevgili göz, evrenin size şaka yaptığını sanmıyorum hepimizin başına geliyor böyle şeyler. sevgi ve ışıkla
çok önceden bir konu ile karşılamıştım Tesadüflerin koruyucu meleklerimizin bize uyarısı diye onunla ilgili olabileceğini düşünmüştüm teşekkür ederim :)

Bu sadece sizin algınızla alakalı..Paranormal bir durum ''bana göre'' yok.Bazı dönemlerde herkesin yaşamında olur bunlar.Karabasana gelince bir uyku felcidir o da paranormal bir durum değil.Yorgun depresyon ve bazı ilaçların etkileridir.

Bu tür olaylar günlük hayatımızda hepimizin başına geliyor. Bunun sebebi de Psikolojiden bileceğiniz, "Algı da Seçicilik ilkesi"dir.
Tamamen sebebi; algınızın o an açık olması ile ilgilidir. Aslında gün içinde çok daha fazla bu tür olaylar yaşayabilirsiniz, bunlar algınızın açık olduğu anlara denk geliyor sadece. Tüm gün boyunca algınızı açık tutacak olursanız eğer, yüzlerce bu şekilde tesadüflerle karşılaşırsınız.

Akış ile uyum içinde olmak bu tür deneyimleri keyifle yaşamamızı artırır,park yeri arıyorsunuz tam önünüzde bir yer boşalıyor giriveriyosunuz bu ayda yılda bir denk gelirse rastlantıdır her gün oluyorsa rastlantı olamaz.Bana her güm olmuyor hergün olanı tanıyorum.

banada böle şeyler oluyor konuşunca aklıma bişi geliyor tam söyleyecekken karşımdaki kişi benim diyeceğimi söylüyor öyle olabilir normal. :)

Geri