"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ters Haç

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Albella
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Albella

Kayıtlı Üye
Merhaba , rüyamda kara çarşaflı bi kadının sol koluma ters Haç işareti çizdiğini görüyorum yani çiziyor derken tırnaklarıyla çiziyor sol koluma baktığımda ters Haç biliyorum ama düz normal haç işareti görüyorum
Ne anlama gelir bilenlerin bilgisinden faydalanmak istiyorum ve hayır olsun inşallah diyorum

Merhaba , rüyamda kara çarşaflı bi kadının sol koluma ters Haç işareti çizdiğini görüyorum yani çiziyor derken tırnaklarıyla çiziyor sol koluma baktığımda ters Haç biliyorum ama düz normal haç işareti görüyorum
Ne anlama gelir bilenlerin bilgisinden faydalanmak istiyorum ve hayır olsun inşallah diyorum
Size düz çizilen haç, sizin bakış açınıza ters düşer.
Sağ ve sol sütün, beyaz ve siyahtır.
Yani solunuz dişil ve siyahtır. Karanlık.

Siz bulacaksınız.

Size düz çizilen haç, sizin bakış açınıza ters düşer.
Sağ ve sol sütün, beyaz ve siyahtır.
Yani solunuz dişil ve siyahtır. Karanlık.

Siz bulacaksınız.
Aklıma gelmişken, ruyalar da verilen tarihleri önemsemeli miyiz? Çok nadir tarih rakam görüyorum da neden bir tarih verilir ?

parça parça gidelim

rüyamda kara çarşaflı bi kadının sol koluma ters Haç işareti çizdiğini görüyorum

Soldan yaklaşmış. Hayra alamet değil.
Ters Haç çizmiş. Kisve oluşturarak aklına giren düşünce kalıplarına ve insanlara çok dikkat et.

yani çiziyor derken tırnaklarıyla çiziyor sol koluma

Direten, şartları zorlayan ve doğruları siper ederek yaklaşan insanların niyetlerine çok dikkat et. Açık uyarı gelmiş. Tırnakları ile kazıması kararlılık ve iştaha karşı zaafa işaret.

baktığımda ters Haç biliyorum ama düz normal haç işareti görüyorum

Kalbin uyarı verecek ama mantık örgün işin içinden çıkamayacak. Böyle durumlarda insanlar mantıksal yetersizliklerinin kurbanı olduklarını kalben bilirler ama bile bile de olsa süreç kendini tamamlayana kadar boyun eğici olmak zorunda kalabilirler.

Vesveselere karşı kendini korumaya al, hiçbir şeyin kalmaz.

Uyarıcı bir rüya ise zaten kaderde korundun demektir.

parça parça gidelim

Soldan yaklaşmış. Hayra alamet değil.
Ters Haç çizmiş. Kisve oluşturarak aklına giren düşünce kalıplarına ve insanlara çok dikkat et.

Direten, şartları zorlayan ve doğruları siper ederek yaklaşan insanların niyetlerine çok dikkat et. Açık uyarı gelmiş. Tırnakları ile kazıması kararlılık ve iştaha karşı zaafa işaret.

Kalbin uyarı verecek ama mantık örgün işin içinden çıkamayacak. Böyle durumlarda insanlar mantıksal yetersizliklerinin kurbanı olduklarını kalben bilirler ama bile bile de olsa süreç kendini tamamlayana kadar boyun eğici olmak zorunda kalabilirler.

Vesveselere karşı kendini korumaya al, hiçbir şeyin kalmaz.

Uyarıcı bir rüya ise zaten kaderde korundun demektir.
Teşekkürler

Ameller niyetlere göredir. Başına gelecek tehlikeyi rüyada yaşarsın gerçek dünyada yaşamazsın.
Yada burada yapılan tabirlerin yorumuna göre hareket edersiniz. Genelde ilk tabir önemli derler.
Kimi kişiler rüyaları yazdığımız da tabiri olan olayı yaşayınca rüyayı hatırlayacağımızı belirtmektedir.
İnancınıza uygun korunma çalışmalarınızı yaparsanız iyi olur. Önemli olan sizin her zaman olumlu tabir yapmanız.

Ameller niyetlere göredir. Başına gelecek tehlikeyi rüyada yaşarsın gerçek dünyada yaşamazsın.
Yada burada yapılan tabirlerin yorumuna göre hareket edersiniz. Genelde ilk tabir önemli derler.
Kimi kişiler rüyaları yazdığımız da tabiri olan olayı yaşayınca rüyayı hatırlayacağımızı belirtmektedir.
İnancınıza uygun korunma çalışmalarınızı yaparsanız iyi olur. Önemli olan sizin her zaman olumlu tabir yapmanız.
Olumlu düşünmeye çalışıyorum hemen üstüne uyarıcı rüyalar sinyaller isaretler , bir şey mi yaklaşıyor bilemiyorum ama. neyse bunu ben anlayabilirim degil mi benim çözmem gerek 👁️

Olumlu düşünmeye çalışıyorum hemen üstüne uyarıcı rüyalar sinyaller isaretler , bir şey mi yaklaşıyor bilemiyorum ama. neyse bunu ben anlayabilirim degil mi benim çözmem gerek 👁️
Metafizik alemde bir düşman sana zarar vermek için saldırıya geçmiş. Daha açık nasıl işaret olsun. Saldırı altındasın korunmanı yap savunmanı yap

Emin olun düşündüğünüzden daha farklı ,)

İlla ki ..

Gerçeğin kendisi olsa ne olacak ki, dip frekansın bir hertz aşağı veya yukarı kaydığı zaman gerçeğin kendisi bile stabilitesini korurken sana farklı suretlerini de gösterebiliyor. İçindeki farklı sen'leri ortaya çıkarabiliyor. Şimdi gerçek dış dünyaya farklı frekansla baktığın zaman da, sevimli bir çocuk bile içindeki öfke ve kızgınlık olarak hayat bulabilir.

Matrixte kendi evrenini sürdürmen için istikrarlı frekanslar çok önemli olsa da, matrix senin uzun süre stabilitede kaldığını ve kendini insa ettiğini gördüğü zaman, seni farklı bir protokol üzerinden farklı bir evren modeli ile taniştırıyor.

Matrix 8 çekirdekli işlemcisi olan bir süper quantum bilgisayarıdır. Kalıcı monotonluğunu ve kısır döngülerini işlemci çekirdeklerinden birisi sürekli bozar ve sana yeni yollar acaç. Her bir çekirdeğin saat hızı farklıdır. Bu çekirdekler : Merkür, Venüs, Dünya, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs ve Neptündür. MArtixin single core işlemci performansı aslında senin yıldızını verir. Bilgisayarın içindeyiz ama bilgisayarın dışındaki bir hakikate endexli olarak bu bilgisayarı kullanıyoruz. Bilgisayarın hard diski akaşik kayıtlar, yani levfi mahvuzdur.

Pardon,
Matrixim geldi de :D

Son düzenleme:
İlla ki ..

Gerçeğin kendisi olsa ne olacak ki, dip frekansın bir hertz aşağı veya yukarı kaydığı zaman gerçeğin kendisi bile stabilitesini korurken sana farklı suretlerini de gösterebiliyor. İçindeki farklı sen'leri ortaya çıkarabiliyor. Şimdi gerçek dış dünyaya farklı frekansla baktığın zaman da, sevimli bir çocuk bile içindeki öfke ve kızgınlık olarak hayat bulabilir.

Matrixte kendi evrenini sürdürmen için istikrarlı frekanslar çok önemli olsa da, matrix senin uzun süre stabilitede kaldığını ve kendini insa ettiğini gördüğü zaman, seni farklı bir protokol üzerinden farklı bir evren modeli ile taniştırıyor.

Matrix 8 çekirdekli bir işlemcisi olan süper bilgisayardır. Kalıcı monotonluğunu ve kısır döngülerini işlemci çekirdeklerinden birisi sürekli bozar ve sana yeni yollar acaç. Her bir çekirdeğin saat hızı farklıdır. Bu çekirdekler : Merkür, Venüs, Dünya, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs ve Neptün. MArtixin single core işlemci performansı aslında senin yıldızını verir.

Pardon,
Matrixim geldi de :D
Matrix eskiden izlemistim o da az bi kısım aklımda kalan neo vardı:D farklı bi yere ışınlanıyorlardı bu kadar kalmış aklım da :D
Herkes ceketi sallıyor aslında:D

Aklıma gelmişken, ruyalar da verilen tarihleri önemsemeli miyiz? Çok nadir tarih rakam görüyorum da neden bir tarih verilir ?
Evet. Metafizik ile alakanız biraz da varsa önemseyin, ve kendi içinde toplayın. onun toplamını not alın.
Size gelir, tabi ciddiye alırsanız. Çünkü bu size geldi. Muhakkak cevabı da gelecektir; ama üzerinde fazla zihin yürütmeyin, çünkü zihin yalan söyler. Özellikle sayıyı bu ortamda paylaşmayın; belki burada bir yanıt verecek değerli arkadaşlar bulunur ama, aklî malik olmayan varlıklar da mevcut, tavsiye etmem.

Sayılar mesajdır. Enerjisi etkilenir.

Evet. Metafizik ile alakanız biraz da varsa önemseyin, ve kendi içinde toplayın. onun toplamını not alın.
Size gelir, tabi ciddiye alırsanız. Çünkü bu size geldi. Muhakkak cevabı da gelecektir; ama üzerinde fazla zihin yürütmeyin, çünkü zihin yalan söyler. Özellikle sayıyı bu ortamda paylaşmayın; belki burada bir yanıt verecek değerli arkadaşlar bulunur ama, aklî malik olmayan varlıklar da mevcut, tavsiye etmem.

Sayılar mesajdır. Enerjisi etkilenir.
Çok teşekkür ederim 💙

Bedene tırnakla vs özellikle ,"kazıma" tarzı çizilen harf sayı ve diğer her türlü şekiller de yine Stigmata kapsamına giriyor. Bilginize..

Geri