"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telepatiye yeni başlayan birisi ne kadar çalışmalı?

batman beyond

Kayıtlı Üye
Merhaba. Telepati denemelerine henüz yeni başladım. 3 gündür günde birkaç kez deniyorum. Henüz başarılı olduğumu sanmıyorum.
Kaç hafta veya kaç ay gibi bir sürede yol almaya başlarım sizce?
Deneyimli arkadaşlar ve fikri olanlar, telepat arkadaşlardan cevaplar bekliyorum.
Teşekkürler :)

önce aile üyelerinden birinden karşılıklı telepati yapın.telepati yapma tekniklerini öğrenmelisin,sonradan gelişmelisin doğuştan pşişik yeteneği yoksa teknikle beraber pratik yapmalısın.baktın olmuyor bu verdiğim youtubedan 21 gün minimum 1 saat dinlemeniz 3.gözünüzü aktive edecektir. mp3 olarak dinliceksin,videonun açıklamasını okumalısın

önce aile üyelerinden birinden karşılıklı telepati yapın.telepati yapma tekniklerini öğrenmelisin,sonradan gelişmelisin doğuştan pşişik yeteneği yoksa teknikle beraber pratik yapmalısın.baktın olmuyor bu verdiğim youtubedan 21 gün minimum 1 saat dinlemeniz 3.gözünüzü aktive edecektir. mp3 olarak dinliceksin,videonun açıklamasını okumalısın
linke tıkla
veya youtuba gir telepati ritüel aktivasyonu yaz çıkar teknikler işe yaramazsa bu müziği sonra 21 gün sonunda forumda bulunan telepati tekniklerini kullanarak yeteğini kullan dene bak

Merhaba. Telepati denemelerine henüz yeni başladım. 3 gündür günde birkaç kez deniyorum. Henüz başarılı olduğumu sanmıyorum.
Kaç hafta veya kaç ay gibi bir sürede yol almaya başlarım sizce?
Deneyimli arkadaşlar ve fikri olanlar, telepat arkadaşlardan cevaplar bekliyorum.
Teşekkürler :)
Telepati genelde istemsizce yapılır.Disardan gelen bir sinyaldir.Veya sizin aktardiniz bir sinyal.Telepatik olmaya çalıştıkça etrafdan çok sinyal alırsınız buda sizi rahatsiz edebilir.

Geri