"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

telepati yeteneği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkAnqeL

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, telapati yeteneğim olduğuna inanıyorum ve güçlendirmek istiyorum.. Fakat güçlendirmeden önce kesin emin olmam lazım nasıl emin olabilirim yardımcı olabilirmisiniz?

Bence kesinleştirmekle hiç uğraşmayın, direk çalışmalara başlayın. :) Hem yeteneğiniz varsa zaman kaybı olmaz, yeteneğiniz ortaya çıkacaksa da hızlı olur.

merhabalar.
sitenize yeni üye oldum. son zamanlarda parapsikoloji konuları ilgimi çekmeye başladı ve bu siteye ulaştım.
benim sormak istediğim bir konu var telepati hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
telepatik mesaj sayesinde bir insanda davranış değişikliği yapılabilir mi? mesela sevdiğiniz tanıdığınız bir insanın sizi araması mesajını gönderiyorsunuz o kişinin beynine, bu davranışı sürekli hale getirmek için telepatik mesaj doğru yol mudur?
biraz hipnozun konusuna giriyor gibi ama telepati ile ilgileniyorum ben daha çok.

merhabalar.
sitenize yeni üye oldum. son zamanlarda parapsikoloji konuları ilgimi çekmeye başladı ve bu siteye ulaştım.
benim sormak istediğim bir konu var telepati hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
telepatik mesaj sayesinde bir insanda davranış değişikliği yapılabilir mi? mesela sevdiğiniz tanıdığınız bir insanın sizi araması mesajını gönderiyorsunuz o kişinin beynine, bu davranışı sürekli hale getirmek için telepatik mesaj doğru yol mudur?
biraz hipnozun konusuna giriyor gibi ama telepati ile ilgileniyorum ben daha çok.
Soruyu konu halinde sormanız daha rahat olabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri