"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telepati kurmaya çalışıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1111

Kayıtlı Üye
Sevgilimle 4ay önce benim hatalarım yüzünden ayrılmıştık şimdi başka sevgilisi var ve kahrolmama sebeb oluyor çok ciddi bir ilişkimiz vardı aslında her yolu denedim fakat numarasını dahi değiştirdi nötür olduğunu söyledi bana karşı o çocukla mutluymuş. Telepati yolunu denemek istedim bende bu sitede görmüştüm sigaranın üstüne adını soyadını yazdım gözlerimi kapattım Zihni'mi boşalttım ve sanki onu gördüm karşımda ama o çocuğun omzuna yaşlanmıştı. Beni arar mısın lütfen dedim birçok kez ve gözlerimi açtım. Kalp atış hızım değişti ve hissediyordum başım ağrıdı hafif ve sonrasında kalp bölgemde 10-20 dk süren bir ağrı oldu bunun nedeni nedir sizce başarılı olmuş muyumdur? Şimdiden teşekkür ederim

Olacak bir sey evrenin ve bütünün hayrina degilse maalesef daga tasa da yazsaniz eger sansliysaniz olmaz. Sizin bu isteginiz olsa belki yeni sevgilisi buyuk yikim yasayacak. Bununda bir karsiligi olacaktir enerji anlaminda. Acikcasi burada cok bencilce istekler görüyorum. Bunlarin olmamasi olmasindan hayirlidir. Ve ask acisi tedavi edilebilir sevgili kardesim. Eger gercekten yola devam.etme vakti geldiyse saplanip kalmak enerjinizi kötü etkiler.

sen telepati için enerji gönderdin ama o enerjiye hakim değildin dengesiz akış olduğu için baş ağrısı yaptı işe yarayıp yaramadığını zaman gösterecek bence beynini boşaltmaya konsantre olmaya tam hazır değildin ki böyle dengesizlikler yaşadın günün en sakin ve huzurlu olduğun saatte yapmayı dene birde. kafein stres sigara gibi dış uyarıcı yorucu şeylerden uzak durarak dene.

Sevgilimle 4ay önce benim hatalarım yüzünden ayrılmıştık şimdi başka sevgilisi var ve kahrolmama sebeb oluyor çok ciddi bir ilişkimiz vardı aslında her yolu denedim fakat numarasını dahi değiştirdi nötür olduğunu söyledi bana karşı o çocukla mutluymuş. Telepati yolunu denemek istedim bende bu sitede görmüştüm sigaranın üstüne adını soyadını yazdım gözlerimi kapattım Zihni'mi boşalttım ve sanki onu gördüm karşımda ama o çocuğun omzuna yaşlanmıştı. Beni arar mısın lütfen dedim birçok kez ve gözlerimi açtım. Kalp atış hızım değişti ve hissediyordum başım ağrıdı hafif ve sonrasında kalp bölgemde 10-20 dk süren bir ağrı oldu bunun nedeni nedir sizce başarılı olmuş muyumdur? Şimdiden teşekkür ederim
Sevgilisinin ismini biliyorsan pentagram çiz siyah kalemle temiz kagıda içlerine isimleri niyet ayrılmalarını yaz üçgen yap buzluna at Cumartesi ikindi vakti yap

Geri