muhammeds02
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar telepati gönderilen mesajların iptali nasıl yapılır,herhangi bir telepatik kişiye mesaj gönderilmesini nasıl engellerin merak ediyorum??
Telepatik mesaj gönderdiğim mesaj gitmesini engellemekMesajı gönderen sizseniz bir daha göndermezsiniz. İptal kısmını anlayamadım
Başka kişinin gönderdi mesajları engellemek mı istiyorsunuz? Çünkü kendi mesajı engellemek biraz saçma olur.Telepatik mesaj gönderdiğim mesaj gitmesini engellemek
Whatsapp'ta mesaj attıktan sonra ""Herkesten Sil"" gibi bir şey yapmak istiyor şeklinde anladım benBaşka kişinin gönderdi mesajları engellemek mı istiyorsunuz? Çünkü kendi mesajı engellemek biraz saçma olur.
Cevap almak istiyorsanız, karşı tarafın anlayacağı şekilde açıklamalı siniz.
Emin olun yine anlaşılmadı. Gönderdiğiniz mesaj da böyle bir şey ise bence dert etmenize gerek yok. Normali anlamak için savaş veriyoruzTelepatik mesaj gönderdiğim mesaj gitmesini engellemek
Gönderdiğiniz her mesajın algılandığından bu kadar emin misiniz?Bir mesaj iletilene kadar ne aşamalardan geçiyor kim bilir?Telepati için bir kişinin ''verici''(ki bu siz oluyorsunuz) bir kişinin de ''alıcı''özelliklerini taşıması gerekiyor bildiğim kadarıyla...Kimse o kadar ustaca gönderemez ;kimse de o kadar çabuk algılayamaz....'Gönderen kişinin de alan kişinin de algılarının çok açık olması gerekir...Merhaba arkadaşlar telepati gönderilen mesajların iptali nasıl yapılır,herhangi bir telepatik kişiye mesaj gönderilmesini nasıl engellerin merak ediyorum??
Alışverişin sağlanması değil de, işlenmesi için diyelim Yoksa herkes arasında alışveriş her an var zaten. Mutlaka iletilir. Ama hepsi monitöre yansıtılmıyor denebilir. Başka zaman lazım olursa diye tavan arası gibi bir yere atıldığını düşünün. Verici diye tabir ettiğiniz kişinin kontrollü uygulaması için çok çalışması gerekiyor ama Alıcılık bir özellikten ziyade kişilerin arasındaki bağın kuvvetine göre de belirlenen bir şey. Ve bu bağ geçmiş-gelecek zamanlarda kurulmuş olabilir.Gönderdiğiniz her mesajın algılandığından bu kadar emin misiniz?Bir mesaj iletilene kadar ne aşamalardan geçiyor kim bilir?Telepati için bir kişinin ''verici''(ki bu siz oluyorsunuz) bir kişinin de ''alıcı''özelliklerini taşıması gerekiyor bildiğim kadarıyla...
Evet söylemek istediklerimi siz daha iyi toparlamışsınız...Aradaki bağ da çok önemli...Benim demek istediğim bazen çabasızca akar,aklınızdan geçenler olduğu gibi de yansıyabilir ama bazen de ne yapsanız olmaz....Telepatinin gerçekleşmesi iki kişinin de ruhsal olarak birbirine açık kişilerde daha kolay olduğu....Bir de ileri boyutları var tabii ki...Hani herkesin bildiği Rus ajanlarının yaptığı,işte bu ustaca bana göre(bağa gerek yok)Ya da kollektif bilinçaltı deneyi(Maymunların olduğu deney)Bu da bir eşit telepati bana göre....İki kişi arasındaki aşk,dostluk,sevgi bağında da durumun değiştiğini görürüz.Aynı ailede olanlarda ;anne/çocuk arasındaki bağ dolayısıyla olan telepati ya da kardeşler arasındaki de bambaşka işler...En yakın arkadaşla da kolayca işleme geçer...Az selamlaştığımız ya da gz aşinalığımız olan ama tanımadığımız bir kişiyle de olur ama etkileme/etkilenme süreleri sizin dediğiniz gibi zaman alabilir....Konuyu dağıttıysam özür dilerim ama telepati çok sevdiğim bir konu...Gemişten bu yana burada tartışmaktan ya da araştırmaktan çok hoşlandığım bir konu...Soru da ilginç geldi...Daha neler olabilir diyorum?Ama ortaya her gün arklı sorular çıkabiliyor....Özellikle bu konuyu hayatı boyunca ilginç deneyimler yaşayan arkadaşlarımız daha güzel aktarabilir...Hepimizin hayatında az çok olmuştur....Ama bazılarımızın hayatında mucizevi telepatiler olmuştur...Kitaptan öğrenilen teknik ya da kurallara pek itimadım yok...Deneyimlerle ,yaşanmış olanlar beni daha çok etkiliyor...Kitaplarda anlatılanları da bilgilerimize eklesek bile herkesin telepati deneyiminin kendine özel olduğunu düşünüyorum....Bu yüzden burada yaşanılanların üzerinden örnek verilmesini daha doğru buluyorum....Arkadaşımızn sorduğu soru bunun için çok önemli...Böyle hisseden ve telepati yoluyla iletilen bir mesajın iptal edilmesini isteyen başka bir arkadaşımız olmuş mu daha önce?Deneyimi nedir?Yazarken aklıma geldi ;Mesajın olumlu ya da olumsuz aktarılmasını istemiyorsanız ,tamamen telepatiyi kesme eğilimindeyseniz o kişiyle enerji bağları konusunda nötr hale gelmeniz belki işe yarar...Nötr hale gelebilmek için de alanınızı o kişiye kapatmanız gerekiyor...Hiç olmamış gibi,bütün duygusal bağlarınızdan arınarak...Bu da uğraşarak değil kendiliğinden uzaklaşarak oluyor... @muhammeds02Alışverişin sağlanması değil de, işlenmesi için diyelim Yoksa herkes arasında alışveriş her an var zaten. Mutlaka iletilir. Ama hepsi monitöre yansıtılmıyor denebilir. Başka zaman lazım olursa diye tavan arası gibi bir yere atıldığını düşünün. Verici diye tabir ettiğiniz kişinin kontrollü uygulaması için çok çalışması gerekiyor ama Alıcılık bir özellikten ziyade kişilerin arasındaki bağın kuvvetine göre de belirlenen bir şey. Ve bu bağ geçmiş-gelecek zamanlarda kurulmuş olabilir.
Konu ile alakalı değil ama telepatide gözler kapalı şekilde o insanın yüzünü hayal ederek yapmak etkili olur mu acaba ?Başka kişinin gönderdi mesajları engellemek mı istiyorsunuz? Çünkü kendi mesajı engellemek biraz saçma olur.
Cevap almak istiyorsanız, karşı tarafın anlayacağı şekilde açıklamalı siniz.
Cingözüne mi yapacaksınKonu ile alakalı değil ama telepatide gözler kapalı şekilde o insanın yüzünü hayal ederek yapmak etkili olur mu acaba ?
Yok ona değilCingözüne mi yapacaksın
_ dur yapma dur dur, ahanda görüyorum ne yaptığını biliyorum, ben bakım yaptırmaya gidiyorum, bakalım bu kez hangi cini yolladın bana
onlara telepati yapmaya gerek yokki gizli gizli izliyorlar hep zaten![]()
Ticaret kafası gibi düşün herkeste yok cingöz kafasıYok ona değilmerak ettim sadece. Zaten dün akşam yine bağlama deniyordu
her akşam yatmadan önce 1 saat falan rukye dinlediğim için bir nevi koruma görevi görüyor tabi etkileri olmuyor fazla. Bir insan beş vakit namazını kaçırmayıp umreye gidip orada sözde tüm günahlarına tövbe edip hala neden büyüden vazgeçmez gerçekten akıl alır gibi değil
![]()
Ben yapıyorum efendim biliyorumCingözüne mi yapacaksın
_ dur yapma dur dur, ahanda görüyorum ne yaptığını biliyorum, ben bakım yaptırmaya gidiyorum, bakalım bu kez hangi cini yolladın bana
onlara telepati yapmaya gerek yokki gizli gizli izliyorlar hep zaten![]()
Biliyorum ama ben kendi teknikleriyle telepati yapıyorumEvet söylemek istediklerimi siz daha iyi toparlamışsınız...Aradaki bağ da çok önemli...Benim demek istediğim bazen çabasızca akar,aklınızdan geçenler olduğu gibi de yansıyabilir ama bazen de ne yapsanız olmaz....Telepatinin gerçekleşmesi iki kişinin de ruhsal olarak birbirine açık kişilerde daha kolay olduğu....Bir de ileri boyutları var tabii ki...Hani herkesin bildiği Rus ajanlarının yaptığı,işte bu ustaca bana göre(bağa gerek yok)Ya da kollektif bilinçaltı deneyi(Maymunların olduğu deney)Bu da bir eşit telepati bana göre....İki kişi arasındaki aşk,dostluk,sevgi bağında da durumun değiştiğini görürüz.Aynı ailede olanlarda ;anne/çocuk arasındaki bağ dolayısıyla olan telepati ya da kardeşler arasındaki de bambaşka işler...En yakın arkadaşla da kolayca işleme geçer...Az selamlaştığımız ya da gz aşinalığımız olan ama tanımadığımız bir kişiyle de olur ama etkileme/etkilenme süreleri sizin dediğiniz gibi zaman alabilir....Konuyu dağıttıysam özür dilerim ama telepati çok sevdiğim bir konu...Gemişten bu yana burada tartışmaktan ya da araştırmaktan çok hoşlandığım bir konu...Soru da ilginç geldi...Daha neler olabilir diyorum?Ama ortaya her gün arklı sorular çıkabiliyor....Özellikle bu konuyu hayatı boyunca ilginç deneyimler yaşayan arkadaşlarımız daha güzel aktarabilir...Hepimizin hayatında az çok olmuştur....Ama bazılarımızın hayatında mucizevi telepatiler olmuştur...Kitaptan öğrenilen teknik ya da kurallara pek itimadım yok...Deneyimlerle ,yaşanmış olanlar beni daha çok etkiliyor...Kitaplarda anlatılanları da bilgilerimize eklesek bile herkesin telepati deneyiminin kendine özel olduğunu düşünüyorum....Bu yüzden burada yaşanılanların üzerinden örnek verilmesini daha doğru buluyorum....Arkadaşımızn sorduğu soru bunun için çok önemli...Böyle hisseden ve telepati yoluyla iletilen bir mesajın iptal edilmesini isteyen başka bir arkadaşımız olmuş mu daha önce?Deneyimi nedir?Yazarken aklıma geldi ;Mesajın olumlu ya da olumsuz aktarılmasını istemiyorsanız ,tamamen telepatiyi kesme eğilimindeyseniz o kişiyle enerji bağları konusunda nötr hale gelmeniz belki işe yarar...Nötr hale gelebilmek için de alanınızı o kişiye kapatmanız gerekiyor...Hiç olmamış gibi,bütün duygusal bağlarınızdan arınarak...Bu da uğraşarak değil kendiliğinden uzaklaşarak oluyor... @muhammeds02
İstediğin şekilde yapabilirsin hayal gücüne kalmışKonu ile alakalı değil ama telepatide gözler kapalı şekilde o insanın yüzünü hayal ederek yapmak etkili olur mu acaba ?
Ayetleri okutturarak insan telepati sinden korunamazsın şerli varlıklarından korunursunYok ona değilmerak ettim sadece. Zaten dün akşam yine bağlama deniyordu
her akşam yatmadan önce 1 saat falan rukye dinlediğim için bir nevi koruma görevi görüyor tabi etkileri olmuyor fazla. Bir insan beş vakit namazını kaçırmayıp umreye gidip orada sözde tüm günahlarına tövbe edip hala neden büyüden vazgeçmez gerçekten akıl alır gibi değil
![]()