Biri ile samimiyetinden eminsen o kişiyle çok kolay oluyor...Çünkü birlikte olup da sürekli birbirini düşünen sevgililerde nasıl sorun olmuyor?Çünkü birbirini aramak sorun olmayacağı için rahatlık devreye giriyor.Ama telepatide asıl başarı;bir zamanlar çok yakın olmuş ama araya soğukluk ya da mesafe girmiş kişilerle deneyimlemek bu iletişim biçimini.@venusyenbiri Dediğin gibi burada kişinin iradesi de çok önemli ama o iradesi sağlam kişi de karşı taraf umursamadığında aramaya yönelir.Yani kesilen enerjiyi farkında olmadan algılıyorlar..Bunu en iyi bazı zamanlarda deneyimlemişsinizdir.Sevgilinizden ayrılalı uzun zaman olmuştur ,o süre boyunca hiç iletişim olmamıştır ama ne zaman ki hayatınıza yeni biri girer ,giden sevgili aylar sonra arar.Çünkü antenleri(sezgi) unutulduğunu hisseder

Beklenti içinde olmadığımız için yollar açılır ,daha önce de başka bir başlık altında yazmıştım.Arkadaşlarımızın bazıları da biliyordur öncede;ilişkiler kancalar üzerinden devam eder.Bir kişiye yoğunlaşmak çok doğru gibi görünse de telepatide ters teper aslında.Kancaları uçurtma ipleri gibi düşünün,ne kadar serbest bırakabilirseniz iletişiminiz o kadar çabuk olur...Tabii ben bunları biliyorum da çok uygulayabiliyor muyum?Hayır,kendimi düşünmekten alamadığım zamanlar oluyor.Yarım kalmış ya da vedasız bitmiş gibi görünen ,ortada hala konuşulamayan konular olduysa hayatın akışına kapılmak zor olabiliyor.Ama düşünmemek için kendime farklı alanlarda yeni hobiler eklemeye çalışıyorum;en azından meşguliyet, sadece o kişiyi değil çevremdekileri de aklıma takmamayı sağlıyor...Özellikle bir kişiye çok enerji yollamak hep bizim hayat enerjimizden çalıyor,bunu çocuk yaşlarımda bilmiyordum,çok sonra öğrendim ama birini çok düşünürek ona baskı mı yoksa şans,kısmet mi yüklüyorsunuz bilemiyorum...Birini çok düşünmek onda boğulma hissi yaratacağı gibi çok iyi de gelebilirmiş(o kişiye hayat enerjisi yüklenip kısmetlerini arttırıyor olabiliriz)Çok sevilen,düşünülen bir sevgilinin iki ay içinde yeni birini bulup evlenmesi gibi vs...Konuyu dağıttığımın farkındayım ama ekleme yapmak isteyen arkadaşlarımdan da bilgi almak isterim...Bunları da ben başka yerlerden okudum,sizin bildikleriniz var da ekleme yapmak isterseniz hepimize faydası olur.