"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telekineziyi Başarmak İçin Önce Bunları Başarın [ soru+yardım]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dreamx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dreamx

Kayıtlı Üye
Telekineziyi Başarmak İçin Şunların gerekli olduğunu biliyorum

İmajinasyon
Konsantrasyon

En Önemli Etkenin İmainasyonda Olduğunu Biliyorum Bunlardan Başka Telekineziyi Başarmak İçin Önemli bir Şey Lazım mı YOKSA Konsanntrasyon+imajinasyonu Professional şekilde Yaptıgımızda Telekineziyi Başarabilirmiyiz ?

İmajinasyon Ve Konsantrasyon Dışında Olmassa Olmaz BİR Şey Varmıdır ? HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.

Telekineziyi Başarmak İçin Şunların gerekli olduğunu biliyorum

İmajinasyon
Konsantrasyon

En Önemli Etkenin İmainasyonda Olduğunu Biliyorum Bunlardan Başka Telekineziyi Başarmak İçin Önemli bir Şey Lazım mı YOKSA Konsanntrasyon+imajinasyonu Professional şekilde Yaptıgımızda Telekineziyi Başarabilirmiyiz ?

İmajinasyon Ve Konsantrasyon Dışında Olmassa Olmaz BİR Şey Varmıdır ? HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.

İmajinasyon ve Konsantrasyon dışında olmazsa olmaz ve çok önemli bir şey vardır. ''İnanmak'' siz tam olarak yapacağınıza inanmazsanız hiç birinin önemi kalmaz. :)

Meditasyonda çok önemlidir.Meditasyon ile enerjinizi dengelersiniz,enerjiyi yönlendirmeyi sağlarsınız.Meditasyon yaparak kendinizi içsel sıkıntılardan arındırırsınız.Bu da psişik yeteneklerde size çok büyük bir ilerleme ve fayda sağlatır. :)

sevgiyle kalın.. :)

Geri