Büyü okulu !!!

güldüm büyücülük ben büyücü olmak isterim ama o şekil cinlerle şeytanla anlaşarak eğil onlara boyu eğerek değil Hz.Süleyman gibi onları kontrol etmek isterdim bende bir kaç kitap var orada okuduklarımla demonlara her hangi bir şey sunup onun kabul edilmesi ve bir çok koruma çemberi den falan bahsediyordu ve ben böğle olsun istemiyorum bana göre insan en üstün varlıktır.
Büyü okulu demek her önüne gelenin kaydını yaptırıp sonunda mühendis çıkar gibi büyücü çıkacağı bir okul anlamında demek değildir. Sözlerinizden aynen böyle anlamış olduğunuz çıkıyor. Yaşınız itibariyle bu şekilde düşünmüş olmanız normal elbette ve yazdıklarınızdan zaten büyücü olmaya meyilli olmadığınız da anlaşılıyor. Zira büyücülük için belli bir alt yapı ile doğmuş olmak gereklidir, sonradan edinilen bir yetenek değildir. Sitemiz baştan bu yatkınlık ile doğmuş kişilerin eğitimine yardımcı olmak, zaten içlerinde yetiştiği ve ergenliğe girdikleri andan itibaren eğitime tabi tutulduğu kendi büyücülük sistemlerinin dışında başka sistemler hakkında da bilgi sahibi olup farkındalık yaratmak ve donanımlı büyücülerin yetişmesine katkı sağlamak amacı ile kurulmuştur. Büyücü adayları kendi ailelerinden, yanlarında yetiştikleri üstadlarından aldıkları temel eğitim sonunda onların izni ile dışarı açılıp başka bilgileri de okurlar, farklı sistemler neler yapıyorlarmış fikir sahibi olurlar ve kendilerini geliştirecek yeni teknikleri zihinlerinde üretirler, üstadları gözetiminde defalarca uygularlar. Tek başına okuyup uygulamaya kalkanlar sadece bu taraklarda bezi olmayan, dışarıdan heves eden meraklı insanlardan başkası değildir. Sistemin çarklarının nasıl işlediğini bilmedikleri için böyle davranırlar ya da işin içindekilerin asla sormayacakları oldukça absürd nitelikteki soruları sorarlar. Onları kimse suçlayamaz çünkü bilmedikleri ve merak ettikleri gizemli bir dünyadır, ancak ne yazık ki hiçbir zaman da içlerine giremeyecekleri bir dünyadır. Sürekli yüzlerine gözlerine bulaştıranlar, tutturamayanlar ve reklamını yapıp halka üç kuruş karşılığında birşeyler yaptığını iddia edenler ve tabi beceremeyen, dolandırıcılık mesleğini bu konuda icra etmeyi tercih etmişler bu gruptandır.
Büyücü olmak isteyen hiçkimse büyücü olamaz. Bu herhangi bir meslek gibi seçime tabi değildir. Büyücü doğulur. Doğmak uygulamak için yetmez, bunların yetkiye sahip olması için aşırı çalışıp becerecek hale gelmesi gerekir. Üç aşağı beş yukarı yaklaşık 20 yıl civarı sürer, üstüne pek düşmezse ya da çabalamasına rağmen doğarken aldığı enerji diğer büyücülere oranla daha az seviyede ise 40 yıl da sürebilir. Bir büyücü bunu meslek olarak yapar veya yapmaz sadece bu seçim ona aittir. Gerisi sülalesinden geçen bir özelliktir. Soyda varsa vardır yoksa kitabi bilgi edinmiş herhangi bir kişi olmaktan öteye gidemez.
Büyü varlıklar aracılığı ile kaderde yazılı bulunan alternatif yazgılar arasında transfer yapabilme yeteneğidir. Yani atomu parçalayıp yeniden birleştirerek yeni bir madde oluşturmaktır. Astral planda oluşan yeni maddenin fiziki plana yansıması hayat senaryomuzdur. Bizim hayatımızla birlikte etrafımızdakilerin de hayatı değişeceğinden oldukça dikkatli yapılması gereken ince ve tehlikeli bir iştir. En küçük hatada büyücü de müşterisi de yakınları da mahvolur. Yetkilendirilmemiş bir büyücünün büyü yapmasının sakıncalarından dolayı büyücü adayları ömürlerinin çoğunu alacak katı disiplinli bir eğitimden geçerler. Bu yüzden büyücü olmayan kişiler, kendilerini büyücü sanıp ya da etraflarındakileri büyücü olduğuna kandırıp büyü yapmaya kalkmamalıdır. Sonuç hüsrandır, bu yüzden vebali de büyüktür. Büyücü varlıklara işin gerçekleşmesi için gerekenleri yaptırır, bu belli kurallara bağlıdır, bir iş anlaşması şeklinde, bunu sadece büyücüler bilir. Sıradan kişiler varlıklarla iletişime geçmeye kalkarlarsa onların elinde kesinlikle oyuncak olurlar.
Son olarak okunan kitaplar ve seyredilen filmler etkisi ile bazı hayaller canlanmış kafanızda. Bunlar sadece film endüstrisinin ilgi çekici hikayeler uydurup piyasaya sürerek geçimlerini sağlaması için yaptıkları ve yazarların romanlarının okunması için enteresan hikayeler uydurup yazmaları sonucunda oluşan ve onların da zaten müşterilerinin üzerinde bırakmak istedikleri sürükleyicilik etkisidir. Kişiler bu hikayeler sonucunda olayın içinde imiş gibi yaşar, kendilerini olayın kahramanları ile özdeşleştirir, üzerinde düşünüp dururlar. Ve yeni ürün için zihinleri bu şekilde meşgul tutulmuş olur ve piyasaya çıktığı anda da yine hazır müşteri olurlar.