"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tavsiyenize ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

black_angell

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu konuyu büyütüp buraya yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama canımı çok sıkan bir durum, bu sitede belkide aranızda en küçüğünüz benimdir yani benden daha çok şey biliyorsunuz ;) sıkıntım okul hayatım, liseye yeni başladım ve hiçbir olumlu tarafı yok anlatmaya başlayım okula gidince miskinliği üzerimden bir türlü atamıyorum hep halsizim gözlerimi dahi açamıyorum, kolumu kıpırdatıcak gücüm yok bu konuda gerçekten her ne olursa olsun bunun bir çözümünü biliyorsanız söyleyin, ve okulda benimle uğraşanlar var dalga geçme olayı falan değil nedeni yok hiçbir şeyde yapmıyorum ama omuz çarpmalar falan uyuz uyuz bakmalar arkadaşlarıma gelip arada beni soruyorlarmış nerde diye ve pek sabırlı biri değilimdir bir çok uyarım var çok kavgacıyımdır sinirlendiğimde elimde olmadan şeyler yaparım buradan da çok şey öğrendim ve o anlık sinirle her şeyi yapabilirim en azından bunu geçirecek bir şeyler var mı? biliyorum biraz saçma olabilir ama gerçekten benim için kötü bir durum ve ne olursa olsun yaparım :(

Ne tür yardım istiyorsun burada ki üyelerden anlamadım. Sakin ol sunu bunu takma diyince durum esnasında dediklerimizi yapacakmısın ? Bu senin kendince cözmen gereken bi durum kendi icinde halletmelisin ve sonra etrafındakılerle.. Bende senin gibiydim lisede daha 2. gün atılıyordum neredeyse ama okul bitince baktım ki en sevilen bireylerden biriyim sayamıcagım kadar dostum var tartıstıklarımla kişilerle beraber.. Ayrıca sen her sinirlendiginde burada paylasılan bilgileri insanlar üzerinde mi uyguluyacaksın ? Bunun icin mi emek verip paylasılıyor bunlar ? Bazen boyle yazı ve gereksiz konuları gordukce bu kadar yararlı bi sitede gereksiz oldugunuzu düsünüyorum kusura bakmayın. Gözü kararınca dengesizce herşeyi yapabilecek bir insan sorunu birazda kendinde aramalı

benle de o kadar çok uğraşırlardı ki tam beni anlatmışsın suan karşıma çıksalar boğasım gelir onları beddua ettiğim oldu benım de hayatım iyi gitmiyor musallat varmış hala inanamıyorum diyen imam ama gene de şüphelerimvar

Herkesin sizin durumuna benzer durumları olmuştur, Biz buna kısaca ergenlik diyoruz. Yapmanız gereken lise çağınızın keyfini çıkarmak, sizinle ugraşanları da görmezden gelirseniz bir iki deneme sonrasında sizinle uğraşmaktan vazgeçerler.

Bu yaslarda da bunlar normal
Lise 1 oldugunuz icin de kucuk goruyorlar ezmeye calisiyorlar . Bir zaman sonra bu olaylar azalacak veya bitecekdir
Takmamaya calisin ,
Sevgiyle ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri