black_angell
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu konuyu büyütüp buraya yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama canımı çok sıkan bir durum, bu sitede belkide aranızda en küçüğünüz benimdir yani benden daha çok şey biliyorsunuz
sıkıntım okul hayatım, liseye yeni başladım ve hiçbir olumlu tarafı yok anlatmaya başlayım okula gidince miskinliği üzerimden bir türlü atamıyorum hep halsizim gözlerimi dahi açamıyorum, kolumu kıpırdatıcak gücüm yok bu konuda gerçekten her ne olursa olsun bunun bir çözümünü biliyorsanız söyleyin, ve okulda benimle uğraşanlar var dalga geçme olayı falan değil nedeni yok hiçbir şeyde yapmıyorum ama omuz çarpmalar falan uyuz uyuz bakmalar arkadaşlarıma gelip arada beni soruyorlarmış nerde diye ve pek sabırlı biri değilimdir bir çok uyarım var çok kavgacıyımdır sinirlendiğimde elimde olmadan şeyler yaparım buradan da çok şey öğrendim ve o anlık sinirle her şeyi yapabilirim en azından bunu geçirecek bir şeyler var mı? biliyorum biraz saçma olabilir ama gerçekten benim için kötü bir durum ve ne olursa olsun yaparım