"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tattoo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oenomaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oenomaus

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar.Tattoo yani dövme hakkında merak ettiğim birşey var.Vücutlarımıza yaptırdığımız dövmeler bize ruhsal güç verir mi?Mesela mitolojideki bir kahramanın dövmesini vücuduma yapsam o kahramanın gücü bende tezahür eder mi?Veya belli bir gücü temsil eden bir sembolün dövmesini yapsam o sembolün içeriğine sahip olabilme imkanım var mıdır?

Ve dövmeyi kendimiz yapabilme imkanımız var mı?Mesela bir yerde dövme satılıp da biz de onu satın alıp vücudumuza yapıştıracağız.O şekilde oluyor mu?Yoksa ille bir tattoocuya mı gitmemiz gerekir?Eğer tattoocuya gitmek gerekmiyorsa bana dövme satın alabileceğim bir internet sitesi önerebilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Eğer kalıcı dövme istiyorsanız, elbetteki bu işi yapanlara gitmelisiniz. Bilirsinizki kalıcı dövmeler deri altına işlenir, bu sebeple kendi özel aletiyle yapılır. Eğer yapıştırabileceğiniz bir çıkartma düşünüyorsanız bu derinizin üstünde kalacaktır ve kısa sürede de yok olacaktır.

Dövmenin ruhsal güç vermesi size bağlıdır. Sizin o imgeye baktığınızda ne hissettiğinize bağldır. Örneğin; size güç veren bir şekli sürekli görürseniz kendinizi güçlü hissedeceksinizdir. Bu konuda size mandalaları öneririm.

Mandala örnekleri;
http://www.gizlimabet.com/threads/386-Mandala
Tattoo örnekleri;
http://www.gizlimabet.com/threads/5008-Tattoo-Book-Dövme-Kitabı

Not: Onun dışında teninize vampir dövmesi yaptırıpta vampir olamazsınız. (Toplumsal mesaj :D )

Benim duyduğum kadarıyla özel güç veren dövmeler, özel ayinler, dualar, büyüler eşliğinde yapılıyor.

Dövme yapan insanlar geçici-kalıcı yapabiliyorlar.Yani ilk geçici yaptırmandan yanayım.Kendine uygun bir sembol bulursan çıktısını al ya da bir usb belleğe aktar.Dövmeciye gittiğinde verirsin belleği.İlk geçici yaptır hint kınası ile yapıyorlar.1-2 haftada siliniyor zaten.İşe yarayıp yaramadığını test edersin.

İşe yaradıysa kalıcısını yaptır lakin boyutuna göre masrafı artıyor.İyi bir dövmeci bulmaya dikkat et sertifikası olsun.Sonra pişman olursun adamlar sertifikasız iş yapınca mutlaka bir terslik çıkıyor.Çevreden gelen,aileden gelen tepkilerden çekiniyorsan kalıcı dövmeyi de koluna falan yaptırma.Çevreden gelecek tepkileri kafana takacaksan göğsüne,sırtına yaptır.Yoksa yazın ortasında gömlek giymek zorunda kalabilirsin.İlk geçici sonra kalıcı.Kalıcı yaptırırsan ve pişman olursan sildirmesi yaptırılmasından katlarca pahalı :).

Anka Kuşu yaptırmıştim evet güç veriyor ama öyle süper güç anlamında değil. Enerjisel birsey . Kalıcı dövme yada senelik olan dovmelerden düşünüyorsanız meslek edinmis insanlara basvurmaniz yarariniza olur.
Bir kitapta okumuştum şuan adını hatırlamıyorum doğruluğunu da bilmiyorum budist rahiplerin bazı aşama geciren müritlerine inandıkları bazı semboller ve sekiller yapiyorlarmis kişiye ölümsüzlük vb güç verdiğine inanıyorlarmis doğru mu yoksa kurgumu bilmiyorum. Türkiye bu tip birsey olduğunu sanmıyorum

neye inanırsan o olur ;) dövme dediğin vücut desenidir.. senin soruna yanıt olarak ta, tabiki güç falan vermez. senin kendini nasıl hissettiğinle alakalı birşey bu. yani hayali kahramancılık oynamayalım. ama dua veya tılsım söz şeklinde bişey yazdırırsan kalıcı. insan üzerinde bir etkisi olabilir belki.. yani sorduğun şey benim vampir olmak için gelip seni ısırmam kadar saçma bir durum :)
ama örneğin kabakulak hastalıgı için kulak altına arapça dua yazılırmış çabuk geçsin diye.. böyle bir örnek geldi aklıma şu an. bilemiyorum o yüzden..

Gerçekten işe yarıyor o inanma hissi , benimde kolumda mezar dövmesi var , vucudumda bir yara yada bir ağrı olduğu zaman oraya bakıyorum ve içimden Toprak olucak bir şey için üzülmem ve sızlanmam diyorum ve o anda Ağrı ya azalıyor yada tamamen kesiliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri