Arkadaşlar hoşlandığım adam mesaj atacak mı diye kart çektiğimde hep tılsım 8 li 9 lu ve 10 lusu cıkıyor.Nasıl yorumlamalıyım?
Merhaba gösterdiginiz yol dogrultusunda : Bu ay icinde benimle bağlantı kuracak mı diye sordum 3 kart çektim sırasıyla Kılıç Altılısı,Kupa şövalyesi,Kılıç üçlüsü cıktı. Ben biraz zor da olsa bana açılım yapacagı ama sonucun tatmin edici olmayacagı seklinde yorumladım . SIZ ne dersiniz?
Nefertiti'nin açıklamasından daha uzun bir dönemi ifade etmeye çalıştığını sanıyorum.Mücadele var bu açılımda da ,bilemedim.Bu kartları ters mi çektiniz düz mü?Tesekkurler.3 ay icinde benimle baglantiya gececek mi diye sordugumda kupa üclüsü,asa yedilisi ve aziz karti cikti. Ben bunu olumlu yorumladim fakat beyefendinin benden baska talipleri de oldugu seklinde yorumladim ne dersiniz?![]()
AnladımDüz cektim sevgili iviv angeles![]()
Yok gerçekten yanılabilirim,olumlu ya da olumsuz düşündüğümden değil.Sorunuz mutlaka sizin için cok önemli.Bende bunu fazlasıyla idrak ettiğimden keskin bir yorumdan amatör biri olarak çekinirim.Anladım,bence beni uzmek istemiyorsunuz ve olumsuz düsünüyorsunuz. Çok kibarsınızbenim de umudum yok ama fal bakımı yaptırdıgım insanlar umut verici konusunca kafam karışıyor