4
43887
teşekkürler sayın Nefertitisizde olmasanız..
rica ederim

teşekkürler sayın Nefertitisizde olmasanız..
Merhaba Arkadaşlar. Bende tarota başladım bi süredir. Anlamaya çalışıyorum. Bir sorum olacak daha doğrusu yorum.. Burda yazan arkadaş gibi arkana kartlarla 3 kart seçtim . Sevdiğimden ayrıyım geri dönecekmi arayacakmı diye.. Üç kart şunlar çıktı yorumlarsanız memnun olurum..
1. Kart - imparatoriçe ( ters)
2. Kart - güneş (düz)
3. Kart - imparator( ters)
Cvp üçin teşeklürler 3 kart seçtim arkanada sol kart o sağ kart ben ortadakide ilişkimizdeki durum olacak vs.. Cinsiyet benim erkek .. Yorumunuzu bekliyorum sizce arayacakmı
teşekkür ederim bilgi için.. en azından iletişimin olacak olması güzel.. birde 5 kart açılımı var yukarda arkadaş yazmış bunuda 22 lik arkana kartlarıylamı açıyoruz
şu şekilde soru sorarak 5 kart açılımı yapabilirmiyim ayrıca şu an ayrı olduğum için hayatında başka biri varmı bunuda sorabilirmiyim yada önerebileceğiniz başka açılım varmı
1- x beni seviyor mu?
2- x beni özlüyor mu?
3- x bana ulaşacak mı?
4- x ile sonumuz ne olacak?
5- x bana yaşattıklarından dolayı pişman mı?
Detayını profesyoneller yorumlayacaktır.Nacizane yorumum;sonucun olumlu olmadığı yönündedir.Merhaba.
Ben normalde iyi kötü kendim yorumlayabiliyorum ama bu kez bana aşık mı diye sorduğumda sırayla ters tılsım ası,düz tılsım prensi ve ters değnek şövalyesi geldi bunu yorumlayamadım yardım edebilir misiniz?