"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tarot karti olan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brokoli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brokoli

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar.elinde tarotu olan biri benim icin 1 kart secebilir mi.kararsiz kaldigim bir soru var nasil davrranmam gerektigini bilmiyorum .

Yasaktır. Bu sitede fala bakan tek kişi Sayın Yule'dir. Ancak siz bir kart seçip anlamını bilmediğinizde yardım edilebilir.

Bi falcı evde tarot kartları bulundurmanın çok büyük uğursuzluk getirdiğini söyledi.Hatta kendisi bile evine tarot kartlarını sokmuyormuş sadece randevu aldığı zamanlarda götürüyormuş.Tarot kartlarımı derhal yok etmemi söyledi daha önce böyle bişey duymamıştım sizce ne yapmalıyım ?

Bence batıl inançları var. Saçmalıktan başka birşey olmadığını düşünüyorum. Tarot kartlarım var ve şimdiye kadar onlardan doğan bir uğursuzluk yaşamadım. Kartlarınızı sevin ve enerjinizi negatif yönde yansıtmayın, her söylenenede inanmayın. :)

Tarot kartları enerji ister ve sizin kartlara iyi enerji vermeniz gerekmektedir. Yıllardır falcılık yapıyorum ve tarotlarım her zaman mor bir beze sarılı yastığımın altında durur. Tamamen batıl bir inanç.

Bi falcı evde tarot kartları bulundurmanın çok büyük uğursuzluk getirdiğini söyledi.Hatta kendisi bile evine tarot kartlarını sokmuyormuş sadece randevu aldığı zamanlarda götürüyormuş.Tarot kartlarımı derhal yok etmemi söyledi daha önce böyle bişey duymamıştım sizce ne yapmalıyım ?

Bu bence; kartların tamamen size nasıl bir his verdiğiyle ilgilidir.Uzun bir zaman baktım ben tarot.O süre içerisinde de varlıklarından hiçbir zaman rahatsızlık duymadım;hatta yeri geldi mutluluk duydum iyi ki varlar diye.

Bu günüme baktığımda tarot bakmayı kısa bir süre önce bıraktım.Enerjisinden ise çok öncesinde rahatsız olmaya başladım.Bu da benim bırakmama sebep oldu.

Falcı öyle demiş;bu böyle demiş;o öyle demiş bunları bir kenara bırakın.Herkes mutlaka bir şey der.Tarot ta bu konuda atıp tutmaya çok meyilli bir konudur.Çünkü hakkında yazılan senaryoları fazladır.

Bana kalırsa sadece kendi iç sesinizi dinleyin.O;size ne yapacağınızı söyleyecektir.

Sevgiyle Kalın..

Geri