kardelen55
Kayıtlı Üye
Bir hırsızlık olayı yaşadım bunun için net cevap alabileceğim tarot açılımı arıyorum. Malesef kelt aciliminda bu olayın kim yaptığı neden yaptigi net çıkmıyor. Bu sırrı çözebilmek için bildiğiniz bir açılım var mi?
Kelt açılımında ayrıntılı olarak istediğiniz her sorunun yanıtını alabilirsiniz. Cevap alamıyorsanız soru sorma yöntemini değiştirmelisiniz. Tarot sırrını açarsa üçlü açılımda bile gösterir. Daha dikkatli inceleyin. Tarot'un size ne demek istediğini, uyarılarını hisleriniz görüleriniz doğrultusunda çözmeye çalışın.
Not; Her türlü sorunuzu sorular bölümüne yazmalısınız.Ayrıca farklı konu başlıkları altında yazdığınız aynı mesaj içerikleriniz de silinecektir.
Not için teşekkür bilmiyordum. Peki nasıl bir soru sornaliyim yani bunun kim yaptığını öğrenmek istiyorum bunun için nasıl bi soru sorabilirim
Tarot destem var, yeni aldım fakat aynı soruyu bir kaç kez sorma aptallığı yaptım.Ayrıca zaten hislerim, görülerimle yorumladığım da söylenemez.Herneyse sevgili neffertiti size bir kaç soru soracağım :
- Tarot bakımı yaparken sorduğumuz soruya aldığımız cevap ve yaşayacağımız kötü bir durum ne kadar zaman için geçerlidir yani sonra düzeltilebilir mi?
- Değiştiremeyeceğimiz sonuçlar almak gibi durumlar da mevcut mu?
- Tarottan aldığımız bir sonucu ve bir olayı değiştirmek, olaya karşı kendimizi korumaya çalışmak gibi bir seçenek mevcut mu?