"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tarot bakımı klasik

Metehan890

Kayıtlı Üye
herkese merhaba, yıllar önce mabette tarot bakımı ve gelen yorumlamalar vardı. O nedenle sizden yardım istemekteyim. İçinden çıkamadığım aşk akademik kariyer durumları içerisindeyim. kendi yorumuma göre geçmişteki uzak düşülen sevgiliden, gelecekteki iyi gelişmeleri söyleyebildim. ekleyebileceğiniz kısımlar var ise mutlu olurum. teşekkürlertempImagexSWmF9.jpg

herkese merhaba, yıllar önce mabette tarot bakımı ve gelen yorumlamalar vardı. O nedenle sizden yardım istemekteyim. İçinden çıkamadığım aşk akademik kariyer durumları içerisindeyim. kendi yorumuma göre geçmişteki uzak düşülen sevgiliden, gelecekteki iyi gelişmeleri söyleyebildim. ekleyebileceğiniz kısımlar var ise mutlu olurum. teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 3363

herkese merhaba, yıllar önce mabette tarot bakımı ve gelen yorumlamalar vardı. O nedenle sizden yardım istemekteyim. İçinden çıkamadığım aşk akademik kariyer durumları içerisindeyim. kendi yorumuma göre geçmişteki uzak düşülen sevgiliden, gelecekteki iyi gelişmeleri söyleyebildim. ekleyebileceğiniz kısımlar var ise mutlu olurum. teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 3363
Merhabalar, nacizane yorumlamak isterim. Yolunuza ışık olması dileğiyle. Hızlı gelişen bir olay sonrası bir yerden başka bir yere gidilmek zorunda kalınmış , bu durum beraberinde çaresizlik , kaybı kabullenmeyişi getirmiş olabilir. Geçmişe takılı kalınıyor olabilir. Yeni bir iş teklifi gelmiş yada gelecek yeni bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Aceleci davranıyor , birçok alana yöneliyor asıl amacınızdan kayıyor olabilirsiniz. Mantığınızı geri plana atmamanız hedefinize odaklanmanız ve sabırla emeğinizin karşılığınızı beklemenizi öneriyor ve parasal konularda dolandırılma durumları ile ilgili uyarıyor diyebilirim. Sevgi ve Işıkla

Geri