"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tam uykuya dalarken sarsıntı yaşıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shera_x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shera_x

Banlı Kullanıcı
Başıma aynı 2 defa geldi. 2.si az önce oldu.
Uykuya dalmaya çalışıyorum. Kendimden geçmiş gibi boş bir dalgınlığa girince yatağım, etrafım deprem olur gibi sarsılmaya başlıyor. Bu ben kendime gelene kadar 3-4 saniye sürüyor. Az önce de oldu. Çok korktum. Yataktan sıçradım koştum, koşarken Euzu-Besmele çektim. Elim ayağım boşalmış kalbim çırpınıyor..... Sandım deprem oluyor bina yıkılacak.. ama deprem falan olmamış :(
Nedir bunun açıklaması?

Daha önce bi deprem olayı yaşadıysanız bunun bilinçaltında çıkmış etkisi olabilir...

Üzerinde çok durmazsanız geçeceğini düşünüyorum.Az çok herkesin başına gelmiştir korkacak bir şey yok yani. :)

Ben bunun Astral Seyahat olduğunu düşünüyorum.Ben astral seyahat yapmak isterken önce sizin dediğiniz gibi uykuya dalıyorum.Sonra birden sarsıntıyla kendime geliyorum.Kalbim çok hızlı atıyo.Korkulucak bi şey yok.Belkide gözlerinizi açmasanız, korkup kalkmasanız Astral Seyahate çıkıcaksınız :)

uykusal durumlar.
uyuyacağınız zaman yatcağınız yer iyi olmalı havalandırılmış ve sessiz olursa güzelce uyuyabilirsiniz ama dış şartlar sizi etkilerse ya da o an çok üzgünseniz iyi değilseniz böyle durumları yaşamış olabilirsiniz sürekli devam ederse doktora bir görünün.

Uykuya geçerken meydana gelen olay aslında neredeyse herkesin başına gelir. Bu tür durumlar genellikle tamamen fizyolojiktir. Şiddetli ve sık değilse sarsıntılar bir problem oluşturmaz ama öyle değilse nörolojik bir probleme işaret ediyor olabilir. Nedeni beynin uyku durumuna geçerken, beyindeki sinir hücrelerinin deşarj olması olabilir. Genelde yorucu günlerin gecesinde daha sık görülür. Ayrıca çesitli hazimsizlik problemleri, yemek yenildikten sonra sindirimin tamamlanmasini beklemeden uyumaya çalismak, hareketsizlik, aşırı miktarda çay, sigara tüketimi, stres ve düzensiz uyku da sebep olabilir.

Takip edip, artarsa bir doktora görünün. Sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri