"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tam olarak ne oluyor anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertukayaalp5

Kayıtlı Üye
Oncelikle selam arkadaşlar...Ben yillardir cindir diger varliklardir arastiririm.Merakim vardir.Ama bir keresinde bir olay oldu ve ondan sonra degisik seyler olmaya basladi.Ruyamda 4 tarafimi sarmis seytanlar yada zebaniler ve bir imam gordum.O gunden sonra hersey degisti.Golgeler gormeye basladim.Ruyalarimde surekli uyku felci gecirmeye basladim.Bazen gozumu kapatsam gozler gormeye basladim.Biyokinezlede ugrasiyorum ama onlami alakali bilmiyorum mesela bahceden hayvan sesi geliyor odaklanarak susmalari istiyorum ve susuyorlar.Tam olarak ne oluyor anlamadim.

Bendede bu tür şeyler oluyor ne olduğunu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum en çokta gözlerimi kapattığımda gözümün önüne gelen gözler korkutuyor. Seslere karşı o kadar hassas olmaya başladım ki dayanılmaz oluyor bir süre sonra başımı ellerimin arasına alıyorum dayanamıyorum. Hepsi benimde bu tür gördüğüm rüyadan sonra başladı.

korunma yaptırın kendinize. müslümansanız sürekli abdestli gezmeye çalışın. ayetel kursi felak nas ihlas okuyun gece gunduz.

İnancını korumaya çalış müslümansan farzlarını uygula yatarken bir kaç sure yada ayet oku çok zorlanırsan kuranı sesli bir şekilde oku.Muhtemelen bir çelişki içindesin

Nedenini bilirsen daha çabuk çözüme ulaşırsın, neden böyle olduğunuda biliyorsundur. Uğraştığın yada yaptığın şey neyse artık durduk yere olacağını sanmıyorum. Bir olay oldu demissiniz ama o olay anlatılmayacak kadar mı kötü?

Bence o rüyanızdan etkilenmişsiniz psikolojiniz bir miktar bozulmuş olabilir.Çalışmalarınıza devam edin,gölgelerin vs bilinçaltınız kaynaklı oldugunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri