star53
Kayıtlı Üye
Benden yana bir sorun yok ama çaycı tayfanın çoğu yaşlı. O bakımdan sıkıntılı. Gerçi ciğerlerimiz sağlamdır ama belli olmazRizeliyie bir şey olmaz ? müstehak bize, gençler bir tek Gürcistandan gelenlere karşı patronluk yapabildiği için çaylığa girmeye kalkışan yok. Tuhaf memleket

Artıları: para peşin ya da vadeli alınabilir, 30 gün kadar çayı bitirme müddeti var, çaylığın sahibi sensen istediğin gibi takılabilirsin kontenjan dolduğu sürece problem yok, böcekleri daha bir seviyorsun ama kurbağalar da fena değil. Birde eğer teleferik sistemi varsa taşımıyorsunuz.
Eksileri: Çok sıcak! Önlemini almazsan minimum yanma, maksimum beyin kanamasından tahtalıköye kadar yolu var. Dağ komandosu zorluklarını tatmak için güzel bir iş. Her seferinde 250 metre civarı yol gidip-gelip 2 ton çay taşımışlığım var. Bayırları saymıyorum. Yani çaylık arazi kötü yerdeyse ve yol yoksa geçmiş olsun. Belinizin değerini anlamanız için birebir. Çünkü küçük çalılara eğilip duruyorsunuz.Deniz hasreti çok oluyor, en azından benim gibi bir deniz sazanı için. Sadece hasattaki 15 günlük aralarda gidebiliyorum.
Bunun dışında bu yaz sınavım bol olduğundan genellikle taşıyıcı ve çekici pozisyonunda olacağım. Anneme de baskı yapıyorum bırak şu çayları diye. Kendi çayımız 800 kilo. 2 günde tek başıma alabilirim zorlarsam. Ama para da para diye zorluyor. Emekli edecem onu da az kaldı. Bu sene son yarılığı olacak. Sebebi de düğünüme para lazımmış. Yahu bırak işte parayı bulamazsam zaten evlenmem, huyum bu

Etraftaki herkesi tanıyorum. Kim bulaştıracak kadar hanzo kim önlem alır biliyorum. Mahalle bir elin avucu olduğu için problem yok. Problem yaşlı nüfusun bu şeyi kapmaya çok elverişli olması. İstisnasız tek kişi bile görmedim sigara kullanmayan. Bunlar için yeri çok ayrı. Toplanmayı seviyorlar. Bünyeleri de zayıf. Buraya gelirse kombo yapar ben diyim. Gürcüler falan kalıyor merkezlerde de çoğunlukla. Ama tabi benimki sadece ihtimal dahilinde. Mayısa kadar kimse gelmez buraya. O zamana kadar da problem geçer muhtemelen, tabii mutasyon geçirmezse. Bu gün çok duyarlıyım bu konuya. Şehit haberleri yüzünden uyuyamadım. Üzerine yengem hastalık bulaştırma operasyonu yaptı gelip. İçeri odaya kaçtım battaniyeyi üstüme alıp tehlike geçene kadar yattım. Bunun ütopik versiyonlarını düşününce klavyeden ateş ettim galiba.Virüsün biyolojik kod dizilimi dünyanın bütün istihbarat örgütlerine servis edildi Çin tarafından.
Teknolojinin de yardimi ile ülkelerine dönmek isteyen vatandaşlar bir taramadan geçiriliyorlar ve temiz raporu alıp yolculuk yapıyorlar.
Bir ihtimal uçuşlar devam ederse muayene edile edile prosedür uzamasına maruz kalacaklar sadece. Yani korku medyasına haddinden fazla kulak verme taraftarı değilim.
Quantumcuyum ben zorlukla beraber kolaylık vardır benim için?. Moral bozmaya gerek yok.