"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Suya Dilekleri Söylemek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fehu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fehu

Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar. Konuyu arattim ancak daha önce sorulduğunu gormedim gözümden kaçtıysa kusra bakmayın. Benim sorum suya dileklerimizi söylemek ile ilgili. Özellikle son zamanlarda sık sık gördüğüm bir ritüel. Gerçekleşmesinin nedeninin "suyun hafızı olduğu " söyleniyor. Daha önce deneyip dileği gerçekleşen var mi ? Veya sağlam kaynaklarda rastladiniz mi ? Şimdiden teşekkürler

Herkese iyi akşamlar. Konuyu arattim ancak daha önce sorulduğunu gormedim gözümden kaçtıysa kusra bakmayın. Benim sorum suya dileklerimizi söylemek ile ilgili. Özellikle son zamanlarda sık sık gördüğüm bir ritüel. Gerçekleşmesinin nedeninin "suyun hafızı olduğu " söyleniyor. Daha önce deneyip dileği gerçekleşen var mi ? Veya sağlam kaynaklarda rastladiniz mi ? Şimdiden teşekkürler
Suya niyet kodlama bardağa beyaz kağıda yazıp yapıştır yarısını bugün iç geri kalan sabah niyet kısa ve öz olsun

Evet suyun hafızası olduğunu ben de okumuştum. Mesela suya güzel şeyler söylendiğinde moleküllerinin değiştiğini. Ben de genelde suya okurum.

Geri