"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Süreklie Eşit Olan Saatler

Associazione

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar;
Bu son 3-4 haftada saate ne zaman baksam saat ve dakika aynı oluyor.Mesela her bakışımda 14:14,00:00,01:01,12:12 gibi. Hemde bunu bilerek yapmıyorum birden saate bakasım geliyor ve oluyor süre felan tutup bakmıyorum yani tamamen aniden oluyor gözüm saate iliştiğinde hep böyle oluyor mesela bir günde 10 kere bakıcaksam saat 8-9 kere oluyor.Sizce bunun açıklaması nedir tesadüfmü? Tesadüf diyeceğim çok oluyor bu artık şüphelenmeye başladım.lütfen cevaplarsanız sevinirim.

Bence tesadüf yani böyle şeyler olabilir insan hayatında.

bu konuyu neden açmadım diye kendime cok kızıyorum şimdi cok teşekkür ederim düşüncelerime tercüman oldun...bana cok uzun bi zamandır oluyor bir yıldan cok daha fazla ve bu aralar inanılmaz şekilde 10 defa baksam 9 unda rastlıyorum sık baktğm içinde değil baktığım anda rastlıyorum.Tesadüflere asla inanmam bunun bir anlamı olabilir bu konuda bilgi sahibi olan varsa bilgilendirsin lütfen.

Aynı şey bana da sürekli oluyor. İstisnasız her saatte bunu yaşıyorum.:) Başlarda tesadüf olsa bile sanırım beynim alıştı buna ve her saati tam da eşit olduğu an bakmaya itiyor beni... Diye yorumluyorum ben. Verilen linkteki açıklamalarda bu çeşit bir eşlemenin anlamını çıkaramadım, çıkaran varsa da buradan yazarsa sevinirim.

Sevgiler.

Aynen bende çok yaşıyorum.
Uyandığım andan itibaren başlıyor.Günde 10 defa görüyorum farklı farklı.. 14:14,15:15,16:16,17:17,18:18,12:12,00:00,11:11,22:22,21:21...Özellikle bunlar çok çıkıyor.

insanların koruyucu melekleri vardır,seninkilerde sana işaret yolluyor,bu yolla bir mesaj vermek istiyor olabilirler,bence tesadüf deyip geçme..

Bu benim başıma da gelmişti bi kaç gün önce, nedeni sanırım telefon ile çok ilgilenmemizden kaynaklanıyor. Günümüzün her anı telefona bakarak geçiyor. Canımız sıkıldıgında ister istemez elimiz telefona gidip saat kaç gibi bahanelerle ekran yüzüne bakıyoruz. Biri beni aradı mı acaba diye telefona sarılıyoruz ve buna benzer birçok örnek verebilirim. Telefon ile ilişkimize biraz ara verdiğimizde bu olaylar kesilmiş oluyor. Örneğin; 15dk'da bir bakmak yerine bırakın yarım saat sonra bakın..

Geri