SÜREKLİ TEKRAR EDEN BÜYÜLERE VE CİNLERE KARŞI

riderofdeath114

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, eşime ve aile bireylerinin her birine büyü yapılmış 14 yaşındaymış eşim o sıralar eşime yapılanın bozulduğunu düşünüyoruz 3 defa büyüye hizmet eden cinlerin bedeninden işin ehli bir hocam tarafından çıkarıldığına gözlerimle şahit oldum fakat kendisi biraz ketum davranıyor bilgi vermiyor ve diyor ki içindeki şimdi kaçtı ama geri gelecek yani büyü bozulsa bile ya büyücü tekrar yapıyor yada büyücü yaptıranlara söylüyor o tekrar yaptırıyor. Kimin yaptığını kesinlikle söylemiyor bunun fitne yaymak olduğunu söylüyor ve ortada sürekli yapılan bir büyü var sonu gelmiyor hocam bana sürekli istedikleri kadar devam etsinler ben buradayım tarzı şeyler söyleyip rahatlatmaya çalışıyor. Benim de en azından eşimin içindeki büyüye hizmet eden cinlere karşı bişeyler yapmam lazım rukye vs denedik işe yaramadı hatta dile gelir gibi oldu ve güldü kuran okunurken ayaklarıyla ve elleriyle ritim bile tutuyor. Yani canlarını yakmak istiyorum özellikle hizmet eden cinlerin bunun için tavsiye verebilecek var mı ?

Geri