"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sürekli görülen rüya

justinforever

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhaba,
Yaklaşık olarak 4~5 yıldır aralıksız hergun ruya görüyorum ki bunlarin sayısı bazen ona kadar varıyor.Bu rüyalar zihnimi aşırı derecede yoruyor.
Örneğin yeni bir ise başlamayı kafama koyuyorum ciddi cidii fakat uyandıktan sonra resetlenmis gibi oluyor.

Ne yaptiysam çözümünü bulamadım.
Fikir ve yardımlarınızı bekliyorum.

Şeytani olabilir mi bilmiyorum. Ama bazen rahmanide olabilir.. Bende supernatural dizisi izlerdim genelde çok bazen rüyalarımda diziyi görür kaldığım yerden devam ederdim bu vakayı 1 kaç ay önce yaşadım..

Ruyanda sarfettiğin enerjiyi beyin gercekten o şeyleri yapmış gibi enerjini kullanır bunu aklına taktikca bu böyle devam eder takmak yerine keyiflendirebilirsin rüyalarını kontrol edebilen insanlar biliyorum eğer sende ogrenebilirsen daha iyi
olabilir senin için

Ruyanda sarfettiğin enerjiyi beyin gercekten o şeyleri yapmış gibi enerjini kullanır bunu aklına taktikca bu böyle devam eder takmak yerine keyiflendirebilirsin rüyalarını kontrol edebilen insanlar biliyorum eğer sende ogrenebilirsen daha iyi
olabilir senin için
Öncellikle fikrin için çok teşekkür ederim.
Dediginiz gibi aşırı yorgunluk yapiyor hele 2 sene önce resmen uyuyarak geziyordum.Rüya kontrolünde bahsetmişsiniz lakin hicbir sekilde nasıl yapabileceğim hakkında fikrim yok.

Öncellikle fikrin için çok teşekkür ederim.
Dediginiz gibi aşırı yorgunluk yapiyor hele 2 sene önce resmen uyuyarak geziyordum.Rüya kontrolünde bahsetmişsiniz lakin hicbir sekilde nasıl yapabileceğim hakkında fikrim yok.
Lucid rüya olarak adlandiriliyor sadece bunu biliyorum çözüm bulursunuz umarım :)

Geri